Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie o to mi chodziłoMonitor oddechumialam i polecam, super sprawa i "spokoj". Nam sie raz wlaczylo, myslalam ze umre na zawal... i dziekuje sobie ze zdecydowalam sie na zakup.
Angelcare chyba 401 to było, ale ponad 6 lat temu. Pewnie teraz jakies lepsze modele sa. Plus do tego byla nianiaWlasnie o to mi chodziłojaki mialas?
Ogolnie powiem ze strasznie podobaja mi sie te kocyki i posciele z lullalove. Drogie są ale opinie maja swietne chyba sie skusze na nie za jakis czas. Generalnie to najchetniej juz bym wyprawke robila [emoji85][emoji28][emoji23]
Dziewczyny a ja jestem w szoku jakie podejście mają niektórzy lekarze... Moja kuzynka miała ostatnią miesiączkę 25.03, jak sobie obliczyła, to powinna być w jakimś 6/7tc teraz i poszła do lekarza, tam sam pęcherzyk, bez zarodka, serduszka itd, lekarka niewiadomo jak obliczyła, że powinien być już 8+1tc, więc od razu z grubej rury, że tu nic nie ma i dała jej skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie... Całe szczęście, że pojechała do innego lekarza od razu, okazało się że ciąża ma dopiero 4+6tc według wymiarów pęcherzyka, za 2 tygodnie ma przyjechać na spokojnie pewnie będzie już zarodek itd.. Ale tyle stresu co wczoraj miała, to jakiś szok
Przy pierwszym dziecku nie miałam ale teraz chce kupić.Do mamusiek co juz mają dzieci.![]()
Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika.![]()
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..
What?!Dziewczyny a ja jestem w szoku jakie podejście mają niektórzy lekarze... Moja kuzynka miała ostatnią miesiączkę 25.03, jak sobie obliczyła, to powinna być w jakimś 6/7tc teraz i poszła do lekarza, tam sam pęcherzyk, bez zarodka, serduszka itd, lekarka niewiadomo jak obliczyła, że powinien być już 8+1tc, więc od razu z grubej rury, że tu nic nie ma i dała jej skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie... Całe szczęście, że pojechała do innego lekarza od razu, okazało się że ciąża ma dopiero 4+6tc według wymiarów pęcherzyka, za 2 tygodnie ma przyjechać na spokojnie pewnie będzie już zarodek itd.. Ale tyle stresu co wczoraj miała, to jakiś szok