reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja wierzę że będzie w porządku mimo że przeżyłam 4 straty to tobie tym bardziej się uda. Jestem tego pewna. Zobaczysz [emoji173]️[emoji173]️ proszę mi się tu nie stresować.
Wlasnie tak sobie mysle jak wiele dziewczyn czy kobiet chcialoby poronic albo dokonuje aborcji a tu jest nas tak wiele ktore kazdego dnia proszą o to zeby tym razem sie udalo czy to zajsc w ciaze czy juz w niej bedac po prostu donosic...

reklama
Wlasnie tak sobie mysle jak wiele dziewczyn czy kobiet chcialoby poronic albo dokonuje aborcji a tu jest nas tak wiele ktore kazdego dnia proszą o to zeby tym razem sie udalo czy to zajsc w ciaze czy juz w niej bedac po prostu donosic...
To prawda. Jest to mega niesprawiedliwe i nie powinno tak być. Ale cóż my nic za to nie możemy. To nie zależy od nas.

Po ostatniej stracie byłam strasznie w złym stanie psychicznym. I jeśli by się to powtórzyło to strasznie się boję że wtedy się nie dam rady podnieść. W sierpniu że tak powiem w ostatniej chwili się podniosłam. Było kiepsko i nie chciałabym aby to się powtórzyło. Dlatego staram się myśleć pozytywnie choc czasami jest to bardzo trudne.

Dziewczyny czytałam was 30 min żeby nadrobić 😂 ja chodze spać z kurami o 21 wiec trochę tego miałam hehe jestem na tel wiec odpisze ogólnie a nie każdej z osobna. Super się was czyta z tymi akcjami ja powiem szczerze ze akcji szpilki nie miałam jeszcze w życiu 😂 a jak jestem pijana to mi się włącza auto pilot 😜 co do endo to kurde ta lekarka wczorajsza miała być lepsza ale ona mi ani nie dała zdjęcia ani nie wiem nic o endo ani ile ma moj zarodek mm czy cm ani który to tydzień przecież powinna jak jest serduszku już wyliczyć :/ wiec ja ogólnie chyba mam pecha do lekarzy 😂 oby ten moj „osioł” dzisiaj naprawił swoje błędy i mi wszystko pokazał jak należy i koniecznie wydrukował.
@Piernik98 sen straszny... współczuje mocno najgorzej jak się śnią takie realne sny :/ ale dziewczyny maja racja sny trzeba na odwrót brać zawsze 😊 wiec cyck do przodu i czekamy na relacje dzisiaj ✊🏻😎 ja powiem wam ze od 5 rano tak się męczyłam żeby usnąć było mi nie dobrze odbijało mi się ciagle :/ i cały czas mam ból takie w dole jeszcze

@młoda1994 chciałaś posłuchać serduszka ale jaja nawet nie wiedziałam a w tej apce ciąża+ jak wejdziesz w zdjęcie jak wyglada teraz Twoje bejbi włączył mi się dźwięk bicie serca 😭❤️ cuuuuudne

Dziewczyny czytałam was 30 min żeby nadrobić [emoji23] ja chodze spać z kurami o 21 wiec trochę tego miałam hehe jestem na tel wiec odpisze ogólnie a nie każdej z osobna. Super się was czyta z tymi akcjami ja powiem szczerze ze akcji szpilki nie miałam jeszcze w życiu [emoji23] a jak jestem pijana to mi się włącza auto pilot [emoji12] co do endo to kurde ta lekarka wczorajsza miała być lepsza ale ona mi ani nie dała zdjęcia ani nie wiem nic o endo ani ile ma moj zarodek mm czy cm ani który to tydzień przecież powinna jak jest serduszku już wyliczyć :/ wiec ja ogólnie chyba mam pecha do lekarzy [emoji23] oby ten moj „osioł” dzisiaj naprawił swoje błędy i mi wszystko pokazał jak należy i koniecznie wydrukował.
@Piernik98 sen straszny... współczuje mocno najgorzej jak się śnią takie realne sny :/ ale dziewczyny maja racja sny trzeba na odwrót brać zawsze [emoji4] wiec cyck do przodu i czekamy na relacje dzisiaj [emoji1307][emoji41] ja powiem wam ze od 5 rano tak się męczyłam żeby usnąć było mi nie dobrze odbijało mi się ciagle :/ i cały czas mam ból takie w dole jeszcze
Te akcje szpilki były mega wczoraj a jeszcze @Ish: testy sypała.

No dziwnie że lekarka ci nie powiedziała nic tylko po sprawdzała. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę u "osła" i czekam na wieści.

@Piernik98 ty też masz dzisiaj wizytę więc czekam na wieści cudne wiesci[emoji3059][emoji3059]

Jadę do Kauflandu i idę na paznokcie[emoji23] muszę się zrelaksować. Odezwę się po południu.

Nie pisać dużo bo będę musiała to nadrobić żeby być na bieżąco. [emoji23]

@młoda1994 chciałaś posłuchać serduszka ale jaja nawet nie wiedziałam a w tej apce ciąża+ jak wejdziesz w zdjęcie jak wyglada teraz Twoje bejbi włączył mi się dźwięk bicie serca [emoji24][emoji3590] cuuuuudne
Co ty? Poważnie? Później ja ściągnę i zerknę.

Wolałabym na usg że faktycznie bije i jest wszystko ok ale takie musi mi starczyć przez 10 dni. [emoji3059][emoji3059] Dziękuję

Ale się wzruszyłam od rana cudowny dźwięk teraz będę się co chwile słuchać tej apki ❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_7007.jpg
    IMG_7007.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_7006.jpg
    IMG_7006.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 60
Te akcje szpilki były mega wczoraj a jeszcze @Ish: testy sypała.

No dziwnie że lekarka ci nie powiedziała nic tylko po sprawdzała. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę u "osła" i czekam na wieści.

@Piernik98 ty też masz dzisiaj wizytę więc czekam na wieści cudne wiesci[emoji3059][emoji3059]

Jadę do Kauflandu i idę na paznokcie[emoji23] muszę się zrelaksować. Odezwę się po południu.

Nie pisać dużo bo będę musiała to nadrobić żeby być na bieżąco. [emoji23]

Miłego dzionka ja lecę na śniadanko 😘

reklama
Do góry