SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
WItaj Aninek : ) Ja rowniez czekam z wizyta, tu gdzie mieszkam rowniez nieciekawa sytuacja. Do tego moje miasto jest zablokowane nie ma wjazdow i wyjazdow. Wizyte mam dopiero 23.04. Bede juz w 10 tyg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!Hej dziewczyny, chcialam do Was dolaczyc, zrobilam dwa testy i na obu wyszly dwie kreskiTermin wychodzi na 20 grudnia. Mam juz jedna corke - 7 lat, potem byla druga ciaza, ale ja stracilam, mam nadzieje, de teraz bedzie ok
Nie dam rady nadgonic co juz napisalyscie, ale chociaz sprobuje byc na biezaco. Do lekarza sie nie wybieram, tutaj w Hiszpanii jest dosc nieciekawa sytuacja, wiec wole nie wychodzic narazie. Pozdrawiam Was wszystkie i przy okazji zycze Wesolych Swiat!!
![]()
Jezu ja to samo.. Męczy i męczy...Ja od wczoraj przez caly dzien mam uczucie "no przygam sie zaraz". Oczywiscie nigdy nie ma finiszu i tak mnie kurna meczy i meczy.....................
I jedyne na co mam ochote to frytki. I hamburger. Ale bym opierniczyla hamburgera.
Jezu dziewczyny jak mi sie dzisiaj odbija. Szczerze to ja juz bym wolała zwymiotowac. A tu wczoraj i dzisiaj caly czas bekam..![]()
Ciąża +
słychać na iphonach jak bije serduszko
ale ogólnie mega fajna aplikacja ciążowa. Mi najbardziej spasowala z wszystkich
![]()
No wlasnie co jesli by sie cos zdzialo zwazajac na to ze ostatnia ciaze stracilam. To wszystko jest ponad moje sily
Wzajemnie kochana. Te święta z brzuszkami a kolejne już z maluszkami [emoji3059][emoji3059] to będą najwspanialsze święta w moim życiu (grudniowe)Mamuśki kochane zdrowych spokojnych świat !! Mimo iż nie którzy musimy samotnie je spędzić to chyba jedne z piękniejszych świat w końcu mamy w brzuszkach nasze pierwsze bądź kolejne maleństwa [emoji214][emoji213] zdrówka !!!!
Wzajemnie kochana. Te święta z brzuszkami a kolejne już z maluszkami [emoji3059][emoji3059] to będą najwspanialsze święta w moim życiu (grudniowe)