Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać@Nata34 jak sytuacja u Ciebie? Mam nadzieję że lepiej !
Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze! Ktory masz tydzien? Ja mimo to pojechalabym do szpitala. Maska na twarz rekawiczki i niech sprawdza co sie dzieje. Nie kazdy szpital zajmuje sie osobami z koronawirusem wiec zagrozenie nie jest takie duze ale wiadomo jakies jest. Ja bym byla spokojniejsza gdyby sprawdziliHej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać![]()
Dzwoniłam właśnie wczoraj i rozmawiałam z lekarzem kazała przyjechać dopiero jak będę mocniej krwawić choć przyznam ,ze najchętniej bym pojechała bo strasznie się boje sama nie wiem co robić jeżeli chodzi o tydzień to 6Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze! Ktory masz tydzien? Ja mimo to pojechalabym do szpitala. Maska na twarz rekawiczki i niech sprawdza co sie dzieje. Nie kazdy szpital zajmuje sie osobami z koronawirusem wiec zagrozenie nie jest takie duze ale wiadomo jakies jest. Ja bym byla spokojniejsza gdyby sprawdzili
A to plamienie jakiego koloru ?Hej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać [emoji22]
Brązowe ale dzisiaj widziałam domieszkę krwiA to plamienie jakiego koloru ?
Serio lekarz ci tak powiedzial...ja bym nie sluchala nawet.Dzwoniłam właśnie wczoraj i rozmawiałam z lekarzem kazała przyjechać dopiero jak będę mocniej krwawić choć przyznam ,ze najchętniej bym pojechała bo strasznie się boje sama nie wiem co robić jeżeli chodzi o tydzień to 6