Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulajeTak tak byl ale malenki i nie mogl stwoerdzic jeszcze czy sie dobrze rozwija i czy jest dobrze "posadzony" ale dzis to az sam takie OOOO zrobil jak zobaczyl![]()
To dawaj znac co i jak. A jaka byla tydzien temu beta? U mnie po tygodniu z 18.2 wzrosla na 1791Kolejna po tyg. Zaraz mam wizytę. Pani przede mną i zaraz ja.
Nie mam pojecia. Bo nie mam zdjecia wiec nie mam opisane ale jak lekarz mowil ze wszystko pieknie no to w normie pewnie...ale jakiej to kto tam wieGratulajewiesz moze jakich wielkosci byl pecherzyk?
Ale superBylam na usgfasolka ma 0,81 cm, serduszko bije ❤, wszystko idealnie
6+6 tydzień, przewidywany termin porodu 5.12
![]()
Cudownie [emoji3589] takich informacji nam trzeba - taka dawka nadziei [emoji6] tyg z USG masz takie jak z OM?Bylam na usgfasolka ma 0,81 cm, serduszko bije [emoji173], wszystko idealnie
6+6 tydzień, przewidywany termin porodu 5.12
![]()
Trzymam kciuki [emoji8]Kolejna po tyg. Zaraz mam wizytę. Pani przede mną i zaraz ja.
Rozpoznasz [emoji6]Ej może to głupie pytanie ale ze zdjęcia rozpoznam czy jest tylko pęcherzyk czy też ciałko żółte czy nie?
Tak rozpoznasz bez problemu.Ej może to głupie pytanie ale ze zdjęcia rozpoznam czy jest tylko pęcherzyk czy też ciałko żółte czy nie?