młoda1994
Fanka BB :)
Wiadomo na każdym etapie niestety może dojść do poronienia ale więcej przypadków są właśnie do 12tc. To możemy zostawmy tą listę póki co [emoji848][emoji848]Tak niestety tak bywa i to jest straszne [emoji17]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo na każdym etapie niestety może dojść do poronienia ale więcej przypadków są właśnie do 12tc. To możemy zostawmy tą listę póki co [emoji848][emoji848]Tak niestety tak bywa i to jest straszne [emoji17]
O no to jeszcze dłużej będziemy czekać na listę [emoji23][emoji23][emoji23] To akurat zawsze można dopisać później koło terminów PTPMoże zrobimy listę jak już będzie wiadomo jaka płeć?[emoji3167][emoji66]
No myślałam ok 14tc [emoji6]O no to jeszcze dłużej będziemy czekać na listę [emoji23][emoji23][emoji23] To akurat zawsze można dopisać później koło terminów PTP
Mam jedna corke, 7- letnia, urodzila sie w UK, potem druga ciaza 3,5 roku temu, ale zakonczyla sie w 8 tyg. Teraz trzecia ciaza, mam nadzieje, ze tym razem sie uda, bo moja juz marudzi o rodzenstwo, a poza tym za chwile za stara bede na ta zabaweHm Wy macie już Dzieci ? Miałaś jedną stratę? Z góry przepraszam jak coś przeoczyłam.
Ostry ten artykul, mam nadzieje, ze az tak zle nie jest.
Dokladnie tak samo mysle. Zwlaszcza jak wiekszosc z nas jest po przejsciachWiadomo na każdym etapie niestety może dojść do poronienia ale więcej przypadków są właśnie do 12tc. To możemy zostawmy tą listę póki co [emoji848][emoji848]
Mam jedna corke, 7- letnia, urodzila sie w UK, potem druga ciaza 3,5 roku temu, ale zakonczyla sie w 8 tyg. Teraz trzecia ciaza, mam nadzieje, ze tym razem sie uda, bo moja juz marudzi o rodzenstwo, a poza tym za chwile za stara bede na ta zabawe![]()
Masz sporo czasu żeby Ją znowu przekonaćMoja córa kilka lat pytala kiedy bedzie miec rodzenstwo, albo plakala ze ona chce miec w donu malego bejbiaka. Jako ze kilka lat nie wychodzilo, stracilam nadzieje to i probowalam corce jakos wyperswadowac, a ze takie dzieci placza w nocy, ze trzeba ich bawic itd. W koncu jak juz sie udalo, podpytuje corke czy chce miec jeszcze w donu malego dzidzia na co odparla ze NIE, BO BEDZIE PLAKAC W NOCY I JA BUDZIC![]()
Przeraził mnie ten artykułDroga. Mam to od Przyjaciela lekarza który co prawda jest chirurgiem ale ma wiedzę medyczną. Bo ja chciałam teraz lecieć na usg w 5 tc czy się dobrze zarodek zagniezdzil. Kazał poczytać dwa artykuły.
Ten również
Nauka i technologia - Tsunami USG, a zdrowie dzieci. - Prison Planet
www.prisonplanet.pl
W środę idę ale tylko po porady czy po poronieniu robić jakie badanie dokładniej i czy powinnam już przyjmować luteine. Może progesteron. Zrezygnowałam z USG