młoda1994
Fanka BB :)
Wiadomo na każdym etapie niestety może dojść do poronienia ale więcej przypadków są właśnie do 12tc. To możemy zostawmy tą listę póki co [emoji848][emoji848]Tak niestety tak bywa i to jest straszne [emoji17]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomo na każdym etapie niestety może dojść do poronienia ale więcej przypadków są właśnie do 12tc. To możemy zostawmy tą listę póki co [emoji848][emoji848]Tak niestety tak bywa i to jest straszne [emoji17]
O no to jeszcze dłużej będziemy czekać na listę [emoji23][emoji23][emoji23] To akurat zawsze można dopisać później koło terminów PTPMoże zrobimy listę jak już będzie wiadomo jaka płeć?[emoji3167][emoji66]
No myślałam ok 14tc [emoji6]O no to jeszcze dłużej będziemy czekać na listę [emoji23][emoji23][emoji23] To akurat zawsze można dopisać później koło terminów PTP
Mam jedna corke, 7- letnia, urodzila sie w UK, potem druga ciaza 3,5 roku temu, ale zakonczyla sie w 8 tyg. Teraz trzecia ciaza, mam nadzieje, ze tym razem sie uda, bo moja juz marudzi o rodzenstwo, a poza tym za chwile za stara bede na ta zabaweHm Wy macie już Dzieci ? Miałaś jedną stratę? Z góry przepraszam jak coś przeoczyłam.
Ostry ten artykul, mam nadzieje, ze az tak zle nie jest.
Dokladnie tak samo mysle. Zwlaszcza jak wiekszosc z nas jest po przejsciachWiadomo na każdym etapie niestety może dojść do poronienia ale więcej przypadków są właśnie do 12tc. To możemy zostawmy tą listę póki co [emoji848][emoji848]
Mam jedna corke, 7- letnia, urodzila sie w UK, potem druga ciaza 3,5 roku temu, ale zakonczyla sie w 8 tyg. Teraz trzecia ciaza, mam nadzieje, ze tym razem sie uda, bo moja juz marudzi o rodzenstwo, a poza tym za chwile za stara bede na ta zabawe![]()
Masz sporo czasu żeby Ją znowu przekonaćMoja córa kilka lat pytala kiedy bedzie miec rodzenstwo, albo plakala ze ona chce miec w donu malego bejbiaka. Jako ze kilka lat nie wychodzilo, stracilam nadzieje to i probowalam corce jakos wyperswadowac, a ze takie dzieci placza w nocy, ze trzeba ich bawic itd. W koncu jak juz sie udalo, podpytuje corke czy chce miec jeszcze w donu malego dzidzia na co odparla ze NIE, BO BEDZIE PLAKAC W NOCY I JA BUDZIC![]()
Przeraził mnie ten artykułDroga. Mam to od Przyjaciela lekarza który co prawda jest chirurgiem ale ma wiedzę medyczną. Bo ja chciałam teraz lecieć na usg w 5 tc czy się dobrze zarodek zagniezdzil. Kazał poczytać dwa artykuły.
Ten również
Nauka i technologia - Tsunami USG, a zdrowie dzieci. - Prison Planet
www.prisonplanet.pl
W środę idę ale tylko po porady czy po poronieniu robić jakie badanie dokładniej i czy powinnam już przyjmować luteine. Może progesteron. Zrezygnowałam z USG