aniia00
Fanka BB :)
Poczytajcie na blogu mamyginekolog, USG jest calkowicie bezpiecznePrzeraził mnie ten artykułi co tu robić?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poczytajcie na blogu mamyginekolog, USG jest calkowicie bezpiecznePrzeraził mnie ten artykułi co tu robić?!
HaahahaaMoja córa kilka lat pytala kiedy bedzie miec rodzenstwo, albo plakala ze ona chce miec w donu malego bejbiaka. Jako ze kilka lat nie wychodzilo, stracilam nadzieje to i probowalam corce jakos wyperswadowac, a ze takie dzieci placza w nocy, ze trzeba ich bawic itd. W koncu jak juz sie udalo, podpytuje corke czy chce miec jeszcze w donu malego dzidzia na co odparla ze NIE, BO BEDZIE PLAKAC W NOCY I JA BUDZIC![]()
Pomalu mi sie udajeMasz sporo czasu żeby Ją znowu przekonać![]()
Właśnie.Dokladnie tak samo mysle. Zwlaszcza jak wiekszosc z nas jest po przejsciach
Też może być to będzie już po pierwszym trymestrze.No myślałam ok 14tc [emoji6]
Poczytajcie na blogu mamyginekolog, USG jest calkowicie bezpieczne
Dzieki za link, tam jest napisane wszystko. Usg jest bezpieczne i konieczne w ciazy
Nie ma za co. Wszystkie artykuły to teksty lekarzy .Dzieki za link, tam jest napisane wszystko. Usg jest bezpieczne i konieczne w ciazy