bejbi002
Fanka BB :)
To słuchaj ginekologa, jak masz tyle tabletek albo recepte zeby starczylo Ci do czwartku to spokojnie lepiej wiecej niz za małoGinekolog kazal 3 dziennie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To słuchaj ginekologa, jak masz tyle tabletek albo recepte zeby starczylo Ci do czwartku to spokojnie lepiej wiecej niz za małoGinekolog kazal 3 dziennie
A powiedzial co ile godzin?Ginekolog kazal 3 dziennie
Pewnie co 8A powiedzial co ile godzin?
Ginekolog kazal 3 dziennie
Nie. Tylko tyle ze 3xA powiedzial co ile godzin?
Tak mam zamiarTo pewnie najrozsadniej tak jak napisała MALAVI
No i fajenie☺. Koniecznie daj znacTeż tak planowałam wizytę, ale kontaktowałam się z moim ginem i powiedział, że rozumie wszystko jednakże skoro już biorę ten cały asortyment farmaceutyczny to zaprasza w następny piątek
No to idę![]()
spróbuj na znanymlekarzu skontaktować się z jakima ginekologiem online, może odpowiedzą odrazuNikt nie odbiera do wielu dzwonilam. Moja mama probuje skontaktowac sie wlasnie z polozną co mam robic itp ale po duphaston i tak ide. Bardzo sie denerwuje...przeciez nie mam zadnych boli brzucha ani nic takiego
Juz sie skontaktowala moja mama w polsce ze znajomym ginekologiem i 3x duphaston i powinno byc ok. Prosze wszystkich trzymac kciukispróbuj na znanymlekarzu skontaktować się z jakima ginekologiem online, może odpowiedzą odrazu