Evela.6
Fanka BB :)
Nie denerwuj się tylko! My będziemy trzymać kciuki [emoji3590]Juz sie skontaktowala moja mama w polsce ze znajomym ginekologiem i 3x duphaston i powinno byc ok. Prosze wszystkich trzymac kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie denerwuj się tylko! My będziemy trzymać kciuki [emoji3590]Juz sie skontaktowala moja mama w polsce ze znajomym ginekologiem i 3x duphaston i powinno byc ok. Prosze wszystkich trzymac kciuki
CieplejszaDziewczyny czy tylko ja jestem jakaś cieplejsza niż zwykle ?
Ja mam dzisiaj 36.80 a chłodnawo mi.Dziewczyny czy tylko ja jestem jakaś cieplejsza niż zwykle ?
Z tego co wiem to tljest normalne i związane z rozciąganiem macicy Ja też tak miałam@Piernik98 nic sie nie martw. Bedzie dobrze! Zazywaj duphaston i powinien zadzialas i utrzymac dzidzieja mam do Was dziewczyny pytanie czy ktoras z Was tez tak ma.. dzis mam okolo 4+5 i zaczelam czuc takie uklucia w brzuchu po bokach. Takie jakby wbijane szpileczki i trwaja po sekundzie.
@Piernik98 nic sie nie martw. Bedzie dobrze! Zazywaj duphaston i powinien zadzialas i utrzymac dzidzieja mam do Was dziewczyny pytanie czy ktoras z Was tez tak ma.. dzis mam okolo 4+5 i zaczelam czuc takie uklucia w brzuchu po bokach. Takie jakby wbijane szpileczki i trwaja po sekundzie.