reklama

Grudniowe mamy 2020

Ale prywatny lekarz nie wystawi skierowania na nfz
Cześć Daria. Teraz jak pójdziesz prywatnie poproś lekarza niech wystawi Ci skierowanie na podstawie wieku - kryterium. Jego pieczątki wystarcza.
W domu wpisz po prostu w Internet test pappa i swoją miejscowość . Powinny wyskoczyć Ci miejsca gdzie taki test jest wykonywany . Test pappa z krwi i usg.
Miejsca prywatne również wykonują taki test.
Ja dzięki takiemu szukaniu znalazłam swojego lekarza prywatnie od USG. Świetnego specjalistę i co za tym idzie szpital w którym rodziłam.
Powodzenia :)
Dzwoniąc do Placówki zapytaj czy skierowanie masz nadesłać teraz czy jak przyjdziesz bo oni to wcześniej jakoś zgłaszają.

reklama
Ja chce sobie zamówić segregator od mama ginekolog [emoji4]
Ja w poprzedniej ciąży zamówiłam jakoś od razu jak beta była pozytywna ale nie nacieszyłam się ciąża długo. Teraz chyba kupię dopiero jak będę widziała serduszko. Bo u mnie w dokumentacji widnieje taki wpis:
IMG_20200419_091802.jpg

Ja teraz mam pełno pytań do was dziewczyny, czy lekarz daje skierowanie na badania już na pierwszej wizycie nawet jak widać tylko pęcherzyk czy dopiero jak jest zarodek i serduszko, czy to nie ma znaczenia?
Chciałabym pójść na nfz do ginekologa szybciej niż prywatnie ale zastanawiam się czy mi da w ogóle skierowania?

Ja teraz mam pełno pytań do was dziewczyny, czy lekarz daje skierowanie na badania już na pierwszej wizycie nawet jak widać tylko pęcherzyk czy dopiero jak jest zarodek i serduszko, czy to nie ma znaczenia?
Chciałabym pójść na nfz do ginekologa szybciej niż prywatnie ale zastanawiam się czy mi da w ogóle skierowania?
Mi na pierwszej wizycie dawał zawsze skierowanie na badania ogólne, mocz, krew i jeszcze raz na betę i chyba jeszcze tarczycowe jak nie było jeszcze nic na usg widać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry