martini6
Fanka BB :)
Ja z ta sennoscia tez nie wyrabiam, moglabym spac na okraglo....Do tego u nas od tygodnia leje... Ale jakos wczoraj udalo mi sie dokonczyc ten tort, jak wam sie podoba?Zobacz załącznik 1108558
Cudne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja z ta sennoscia tez nie wyrabiam, moglabym spac na okraglo....Do tego u nas od tygodnia leje... Ale jakos wczoraj udalo mi sie dokonczyc ten tort, jak wam sie podoba?Zobacz załącznik 1108558
Ooo to sporo tutaj jednak tych niskichciekawe jak będziemy wyglądać
![]()
Dam znać i mam nadzieję że same dobre wiadomości.Koniecznie daj znać !trzymam kciuki [emoji3590]
Dam znać i mam nadzieję że same dobre wiadomości.
Dziękuję kciuki się przydadzą.
Ja mam centymetr mniej a czuje sie z moim brzuchem jakby tam byly trojaczki hahaha wydelo mnie tam ze ledwo dzis kurtke zasunelamTo ja trochę odstaje 170 cmhehe a brzuch już jak by 4 miesiąc był strasznie wydenty bo na kg nic nie przytyłam
![]()
Wtedy macierzyńskiego się nie dostaje. Jakiś czas temu było coś takiego jak kosiniakowe i dostawalo się 1000 zł miesięcznie przez rok ale nie wiem czy nadal to obowiązuje.A jak wtedy kwestia macierzyńskiego?
Kurcze ale fajnie takie filigranowe. Ja jestem typowym „średnim” człowiekiem ani niska ani wysoka, ani chuda ani gruba. Ale ostatnio spotkałam się z koleżanka, która ma jakies 155 i była w 8 miesiącu, całkiem proporcjonalnie to wyglądało![]()
Wtedy macierzyńskiego się nie dostaje. Jakiś czas temu było coś takiego jak kosiniakowe i dostawalo się 1000 zł miesięcznie przez rok ale nie wiem czy nadal to obowiązuje.
..
Piękna beta! Ja jutro mam 4+3 i beta jak będzie na poziomy około 30 to będę skakać z radości. A u ciebie tak pięknie, że aż zazdroszczę! Miałaś wcześnie owulację?
Mozliwe ze cos zjadlas takiego [emoji4] mnie tak wlasnie 4/5 tydzien meczyly takie okropne bole brzucha, okazaly sie wzdęciami i zaparciami [emoji38] myslalam ze poronie a tu takie cuda [emoji28] moze i u ciebie podobnie