Evela.6
Fanka BB :)
Czekamy na dobre wieści [emoji1696][emoji1696][emoji1696]Ja już czekam na wizytę. Ale mam stresa
Super że się udało dostać do polaka. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na dobre wieści [emoji1696][emoji1696][emoji1696]Ja już czekam na wizytę. Ale mam stresa
Super że się udało dostać do polaka. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
Co to za badanie i w jakim celu sie go robiBadania zespołu łamliwego chromosomu x nie odbyło się. W ogóle nie byłam zarejestrowana a dzisiaj nawet tego badania nie wykonują. Bez sensu tyle jechałam.
Dziewczyny wracam i też żegnam się z wami. Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Aż mnie ciarki przeszły. Pozamaciczna? A nie byłaś wcześniej na wizycie, nie widziałaś w ogóle pęcherzyka ciążowego?Dziewczyny wracam i też żegnam się z wami. Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Bardzo bardzo mi przykro Wiem, że żadne słowa Ci teraz nie pomogą, ale pamiętaj, że czasami po trudnej drodze jest piękna nagroda i trzymam kciuki z całych sił, żeby i u Ciebie tak byłoDziewczyny wracam i też żegnam się z wami. Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Byłam i był pęcherzyk a teraz pow że nie ma i że podejrzewa też ciąże poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka.Aż mnie ciarki przeszły. Pozamaciczna? A nie byłaś wcześniej na wizycie, nie widziałaś w ogóle pęcherzyka ciążowego?
Tak strasznie mi przykro, nie mogę uwierzyć.