martini87
Fanka BB :)
Cooo??!!Dziewczyny wracam i też żegnam się z wami. Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cooo??!!Dziewczyny wracam i też żegnam się z wami. Podejrzana ciąża poza maciczna lub wchloniecie się pęcherzyka ciazowego. Pobrali mi krew na beta hcg i tsh i lekarz będzie do mnie dzwonił
A tak zapytam przy okazji.. jest jakis przedzial z jakiego tygodnia dodaje sie zdjecie? Ze np 7+2 to juz za pozno czy cos? Nie znam sie na tym ale mnie to coraz bardziej ciekawiOoo ciekawe co Ci wyjdzie
Daj znać
U mnie przewaga dziewczynki, az mnie to ciekawi bo u mnie sami chlopcy sie rodzą![]()
Ooo ciekawe co Ci wyjdzie
Daj znać
U mnie przewaga dziewczynki, az mnie to ciekawi bo u mnie sami chlopcy sie rodzą![]()
A jak to było, zdjęcie w jakim tygodniu tam się wrzucało? Powiedzcie mi to jest grupa tajna? Chodzi mi o to, czy moi znajomi będą widzieli że wrzucam tam ta fotkę?Ooo ciekawe co Ci wyjdzie
Daj znać
Idziemy równo. Ja mam dziś 8+0. Co masz na myśli, mówiąc że coś nie tak będzie z badaniami? W sensie z USG czy z badaniami krwi?Jutro mam wizytę u ginekologa i trochę się martwię że coś będzie nie tak z badaniami.
Jutro już będę w 9 tyg (8+0)
6/7 tydzien i 12/13 chodzi o ulozenie zarodka/kosmowki/lozyska/wzgorka lonowego w innych tygodniach podobno tego nie widac.A tak zapytam przy okazji.. jest jakis przedzial z jakiego tygodnia dodaje sie zdjecie? Ze np 7+2 to juz za pozno czy cos? Nie znam sie na tym ale mnie to coraz bardziej ciekawi
6/7 tydzien i 12/13 chodzi o ulozenie zarodka/kosmowki/lozyska/wzgorka lonowego w innych tygodniach podobno tego nie widac.
6 tydzień to mają na myśli 6+ czy 5+? Mam fotkę z 5+6.6/7 tydzien i 12/13 chodzi o ulozenie zarodka/kosmowki/lozyska/wzgorka lonowego w innych tygodniach podobno tego nie widac.
6+6 tydzień to mają na myśli 6+ czy 5+? Mam fotkę z 5+6.