Paulq
Początkująca w BB
Karmiłam Ale maly I tak się sam odstawil tak do 3 miesiąca ciazy bo już karmiłam tylko do drzemki I w nocy. Wszystko jeżdżące dzieci mam![]()
Mój też wszystko jedzący ale do tego cycocholik, na drzemkę i w nocy cyc musi być
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karmiłam Ale maly I tak się sam odstawil tak do 3 miesiąca ciazy bo już karmiłam tylko do drzemki I w nocy. Wszystko jeżdżące dzieci mam![]()
Superja nie mam nic przeciwko żebyś tu z nami została
![]()
Cudownie! Bardzo się cieszę, z dobrych wiadomości. Nawet nie mysl o dezercjo do listopadowych nie ma co zmieniać Będziesz otwierała nasze zmagania![]()
Jak dla mnie fajnie jakbyś chciała zostać tutaj.super, że u was wszystko ok!
Dziewczyny tak czytam o wszystkich waszych objawach i zastanawiam się co jest ze mną nie tak, że kompletnie nic mi nie dolega???
Głupia lekarka z nfz pomyliła numer i nie miałam teleporady dzisiaj a teraz dopiero na czwartek mi dali termin ;/
@martini31 zostań z nami!
Nawet nie mysl, zeby stad uciekacsuper, ze u Was wszystko w porzadku.
Super że serduszko ladnie bilo I dzidziusia tak ładnie rośnie. Pewnie, że zostań z nami8+1 to chyba 31.11 ?
A wiesz termin terminem A dzieci wyjdzie jak będzie gotowy.
Ja jedno z 5 dzieci urodziłam terminie
1 syn 3 dni po terminie
2 syn tydzien przed terminem
3 syn 2 tyg przed terminem
4 córka w dniu terminu
5 córka 4 dni przed terminem Ale wywoływana przez cukrzycę ciazowa.
Ciekawe jak teraz będzietermin mam niby na 8.12 (ostatnia córka z 25.11) kto wie może razem urodziny będą obchodzić
![]()
@martini31 nawet sie nie próbuj przenosic na listopadowe bo Cie znajdę
Gratulacje ze wszystko dobrze ❤
Super że u Was wszystko dobrze [emoji173]
Zostań tu z Nami [emoji173]
Maleństwo może wyjdzie 1.12 [emoji3059]
Chętnie z Wami zostanęJak cudnie, ze u was wszystko dobrze! ❤ Zostan z nami!
Dzieki! Ja tez trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny tutaj, mam nadzieje, ze juz zostaniemy tutaj wszystkie do grudniaNarazie przestalam sie troche stresowac, sprobuje cierpliwie czekac, chociaz pierwsze usg bede miec jakos na poczatku czerwca. Nic nie moge tutaj zrobic de wzgledu na
.
Gratuluje takiej gromadki, podziwiam naprawde, ja do jednej nie mam cierpliwosci...
Witam nowa grudnioweczke![]()
Kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytęDobranoc dziewczyny. Moje samopoczucie jest do kitu. Sprobuje je przespac. Do jutrabede dawac znac po 12 co tam u lekarza.
Nie to mam na myśli by patrzeć czy zwymiotowalaZ tym patrzeniem czym sie wymiotuje to troche bez sensu, bo sie wymiotuje wszystko co jest w zoladku, niezaleznie od tego co zaszkodzilo. Ale faktycznie, ze w ciazy inne rzeczy prowadza do wymiotow niz normalnie. Mi w pierwszej ciazy zawsze bylo niedobrze po wszystkim co zawieralo mleko i smietane![]()
Idź idź dobranoc I czekam na jutro. KciukiDobranoc dziewczyny. Moje samopoczucie jest do kitu. Sprobuje je przespac. Do jutrabede dawac znac po 12 co tam u lekarza.
Sporo czasu jeszczeMój też wszystko jedzący ale do tego cycocholik, na drzemkę i w nocy cyc musi byćja się zastanawiam jak u nas bedzie, ale jak nie będzie preciwskazan to może zaliczymy w grudniu tandem
![]()
Jak był pęcherzyk i ciałko żółte to na dniach pojawi się też zarodekWitam, ja dzisiaj po pierwszej wizycie. Lekarz stwierdził że to 6 tydzień i 2 dzień, moja apka pokazuje 5+6 więc sama już nie wiem. Na USG był pęcherzyki i ciałko żółte. Stwierdził że nic więcej nie widać. Mam przyjść 30.04 ponownie i sprawdzimy jeszcze raz. Strasznie się denerwuje. Kazał brać leki na tarczyce i witaminy a badania zleci 30.04.
A tak w ogóle strasznie dużo piszecie i ledwo nadrobiłam.
Gratuluję i witamCześć dziewczyny. Od kilku dni Was podczytuje tzn od momentu 2 kresek na teście. Mam na imię Iza mam 34 lata i dwoje dzieci 14 i 8 lat. To jest moja 4 ciąża bo 3 w styczniu poronilam w 5tc. dziś byłam u lekarza wygląda na to że jest wszystko dobrze. Chociaż bardzo boję się cieszyć.
A ja czuję się oszukana przez mojego ginaA dodali Cie do grupy? Odpowiedziałaś na te pytania?![]()
Będę musiała tak wyprobowac bo trudno wytrzymać z tymi mdlosciamiDziewczyny!
Przyjaciolka mi wlasnie mowi ze jej mega pomogla na mdłości woda z imbirem. Kilka plasterkow do wody i tak caly dzien dolewac sobie do tego wody. Od jutra próbuje![]()
GratulujęNieśmiało witam sie i jadzisiaj po południu robilam test i wyszła lekka druga kreska, choc do terminu okresu jeszcze 3 dni. Ale ja wiedziałam od poczatku, ze musi zaskoczyc, bo trochę z mężem zaszalelismy w gorące dni i chyba sie nie mylilam
mam juz 15 miesiecznego synka, styczniak 2019. Teraz termin wg aplikacji wychodzi mi na 27 grudnia, a z racji cc, przypuszczam, ze na Święta będziemy juz w czwórkę. Jeszcze to do mnie nie dociera, bo planowac jako tako nie planowaliśmy. Nawet wizyty u lekarza jeszcze nie umowilam, ale jeszcze totalnie za wcześnie.