Ja zamówiłam i czekam [emoji2956]
Dziewczyny. Nie pamiętam, któraś z was już zamówiła segregator mamy ginekologma juz? Jak wrażenia?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny. Nie pamiętam, któraś z was już zamówiła segregator mamy ginekologma juz? Jak wrażenia?
![]()
Wczoraj jak wam pisałam że mam plamienie jasne. To dziś brazowe mam(bez skrzepow, nie mam żadnych boli).. Nie wiem czy to normalne. Wczoraj wzięłam luteine dopochwowo którą ginekolog mi przepisała. Dziś też wzięłam. Zapisana mam 2x1.
W nocy miałam wkładkę to jak zobaczyłam to strasznie brązowy kolor był na tej wkladce. Nie ma tego plamienia aż tak bardzo dużoTo bardzo dobrze że nie ma już żywej czerwonej krwi. Ta ciemna oznacza że się utleniła czyli jest pewnie po tym naruszeniu z badania..oczyszcza się![]()
Ja tak samo. Podobno dziś ma dotrzeć![]()
Ja tak samo. Podobno dziś ma dotrzeć![]()
Chyba jednak nie zaszkodzila mi wczoraj zupa. Znowu na wieczor sie prze okropnie czuje. Mdli mnie niesamowicie az mam takie mulenie w glowie nie umiem opisac tego uczucia...nie wiem co ze mna. Caly dzien ok, moge jesc a na wieczor cos takiego kolejny dzien...okropnie sie czuje![]()
Dziewczyny bardzo dziękuję, że mnie wczoraj pocieszyłyscie. Dzisiaj robiłam kolejny test i druga kreseczkę jest już widoczna gołym okiemwydaje mi się, że zagniezdzenie było dopiero po 11-12 dniach i dlatego wcześniej miałam takie bladziochy. Jedziemy do teściów na majówkę, więc przy okazji tesciowa mnie zbada <3 mam nadzieję,.że już będzie coś widać. Objawów jakiś szczególnych nie mam- może trochę jestem jak słoń w składzie porcelany- odbijam się od ścian i od drzwi xd, poza tym czuję, że mój i tak duży brzuch jest bardzo spuchniety. Wczoraj czułam się trochę jak przed okresem.
U mnie zaczyna się popołudniu w okolicach obiadu i trwa do wieczora i w nocy też nie najlepiej się czuje jak wstaje to młodego..
Wczoraj jak wam pisałam że mam plamienie jasne. To dziś brazowe mam(bez skrzepow, nie mam żadnych boli).. Nie wiem czy to normalne. Wczoraj wzięłam luteine dopochwowo którą ginekolog mi przepisała. Dziś też wzięłam. Zapisana mam 2x1.
No właśnie zamówiłam w niedzielę i od razu dostałam wiadomość, że przesyłkę dostanę we wtorek co mnie zdziwiło bo właśnie wisiało na stronie 5-14 dni.To bardzo szybko Ci się udało. Oni teraz piszą że nawet do 14 dni wysyłka. Ja dostałam tylko powiadomienie o liście przewozowym i nic więcej.
No właśnie zamówiłam w niedzielę i od razu dostałam wiadomość, że przesyłkę dostanę we wtorek co mnie zdziwiło bo właśnie wisiało na stronie 5-14 dni.
Wczoraj wyszło z Warszawy i dostałam aktualizację, że jednak w środę będzie przesyłka. No ale zobaczymy czy rzeczywiście dojdzie
@Ragda dam znać![]()