Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie...powiedzial ze dalej nie ma papieru. Ale na szczescie we wtorek juz mam wizyte z nowym i dostane@Piernik98 dostałaś w końcu to zdjęcie od tego pseudo lekarza?![]()
Ja z moim praktycznie na dniach chcemy się rozstać. Między nami jest źle od tamtego roku. Mamy kochana córeczkę i nie planowaliśmy kolejnego dziecka. Ale wiadomo, jak w każdym związku są i dobre dni. I właśnie w taki dzień zaszłam w ciążę. Jestem przerażona obecną sytuacja życiowa ale nigdy nie usunę dziecka. Mogłabym pod mostem mieszkać ale wychowam na ile będę mogła bo jeśli tak bardzo kocham Alicję, tak samo będę kochała kolejne dziecko.. Co by się nie działo, to dziecko nie jest niczemu winne. Ani problemów między rodzicami, ani sytuacji materialnej ani " chce wtedy zajść a nie teraz".
Dziewczyny jestem pojak na ten etap wszystko dobrze, ciąża jest, serduszko bije
z Om wychodziło mi 7+1, a z USG 6+4
Dołączam fotkę![]()
Wspaniale
Mogę zapytać jakie tętno ❤ ?
Mam te bete! Nie jest idealnie bo przyrost 63,5% ale złe chyba tez nie?
z 6426 na 10524![]()
Nie wierzę i nikt mi nie jest niczego takiego w stanie wmówić. Prędzej się irytuje, że ktoś mi pierdoły gadaJestescie przesądne? Ja nie ale moja mama strasznie. I zrobilam sobie takie jakies glupie zdjecie z filtrem ze snapczata i jej wyslalam a ona zebym nie robila takich zdjec itp bo przesądyi w sumie zestresowala mnie czyms takim. Ja w to nie wierze ale jak mi ktos juz wmawia cos takiego to sie dziwnie czuje. Ale jak zaczelam czytac te wszystkie ciazowe przesady to wychodzi ze nie mozna w ciazy nic
ani nosic szalika ani naszyjnika ani patrzec w lustro ani kapac sie w pachnacym zelu czy nawet pic wody mineralnej...takze no ja nie wierze a jak wy?
Pięknie [emoji7] teraz rośnijcie zdrowo z fasolka [emoji3589]Dziewczyny jestem po [emoji4] jak na ten etap wszystko dobrze, ciąża jest, serduszko bije [emoji7] z Om wychodziło mi 7+1, a z USG 6+4 [emoji4]
Dołączam fotkę [emoji176]