ElaStyczna
Fanka BB :)
Mnie sie wydaje ze wszystko jest w porzadkuDziewczyny wiecie może co to oznacza pod tym pęcherzykiem żółtkowym? Te nieprawidłowości? Lekarz nic nie mówił i nie wiem czy się martwić..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie sie wydaje ze wszystko jest w porzadkuDziewczyny wiecie może co to oznacza pod tym pęcherzykiem żółtkowym? Te nieprawidłowości? Lekarz nic nie mówił i nie wiem czy się martwić..
Moja ma 21, też mam obawy.. Damy radę :*
A gorące prysznice ?Tak, akurat gorące kąpiele nie są zalecane
Moja Córeczka też ma 18 miesięcy... Boże ale ja mam stracha na prawdęMój synek ma 18 miesięcy i też się martwię ale mam ogromne wsparcie teściowej. Damy radę dziewczyny, kto jak nie my![]()
Dziewczyny jestem po [emoji4] jak na ten etap wszystko dobrze, ciąża jest, serduszko bije [emoji7] z Om wychodziło mi 7+1, a z USG 6+4 [emoji4]
Dołączam fotkę [emoji176]
Chciałabym mieć wannę...I jeszcze jedno. Kapiecie sie w wannie normalnie czy pod prysznicem. Czytalam ze w ciazy powinno sie raczej pod prysznicem a jesli w wannie to temp max 38. Czyli generalnie jak bede miec wode ponizej 38° to moge na spokojnie sobie polezec? Wybaczcie masą pytan ale wiecie ostroznosci nigdy za wiele![]()
Ja absolutnie nie wierzę w przesady. ;pJestescie przesądne? Ja nie ale moja mama strasznie. I zrobilam sobie takie jakies glupie zdjecie z filtrem ze snapczata i jej wyslalam a ona zebym nie robila takich zdjec itp bo przesądyi w sumie zestresowala mnie czyms takim. Ja w to nie wierze ale jak mi ktos juz wmawia cos takiego to sie dziwnie czuje. Ale jak zaczelam czytac te wszystkie ciazowe przesady to wychodzi ze nie mozna w ciazy nic
ani nosic szalika ani naszyjnika ani patrzec w lustro ani kapac sie w pachnacym zelu czy nawet pic wody mineralnej...takze no ja nie wierze a jak wy?
Też chciałam o to zapytaćI jeszcze jedno. Kapiecie sie w wannie normalnie czy pod prysznicem. Czytalam ze w ciazy powinno sie raczej pod prysznicem a jesli w wannie to temp max 38. Czyli generalnie jak bede miec wode ponizej 38° to moge na spokojnie sobie polezec? Wybaczcie masą pytan ale wiecie ostroznosci nigdy za wiele![]()
Wlasnie ja nie mialam a jak sie teraz przeprowadzilismy to jest i musze skorzystac wkoncu bo juz nie pamietam ostatniego relaxu w wannieChciałabym mieć wannę...![]()