Angelika22
Fanka BB :)
Mój mąż co do pierwszego bobasa był pewny ze będzie syn i jest syn , teraz mówi ze będzie drugi
mi to totalnie obojętne ale chciałabym nadać moje wymarzone imię córeczce
także czekam niecierpliwie na dalszy rozwój sytuacji 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez nie. Chodzi tu o to ze temperatura ciala sie podnosi co jest niebezpieczne. Chodzi tu ogolnie o goraca wode nie sama kapiel w wannie ale prysznic rowniez. Ja uwielbialam kapac sie wrecz we wrzatku a teraz musze w letniej i to dla mnie jest okropno bo mi jest zwyczajnie zimno. No ale nie mozna w goracej.A gorące prysznice ?
Ja bym chciala dziewczynke i mam wrazenie ze bedzieA macie dziewczyny jakies przeczucia co do płci? Albo preferencje?
Jakie masz wymarzone imie? Podziel sieMój mąż co do pierwszego bobasa był pewny ze będzie syn i jest syn , teraz mówi ze będzie drugimi to totalnie obojętne ale chciałabym nadać moje wymarzone imię córeczce ☺ także czekam niecierpliwie na dalszy rozwój sytuacji
![]()
Ja mam przeczucie, że to dziewczynka.A macie dziewczyny jakies przeczucia co do płci? Albo preferencje?
Tez mam wymarzone imie dla dziewczynki...no a dla chlopca nic nam sie nie podobaMój mąż co do pierwszego bobasa był pewny ze będzie syn i jest syn , teraz mówi ze będzie drugimi to totalnie obojętne ale chciałabym nadać moje wymarzone imię córeczce
także czekam niecierpliwie na dalszy rozwój sytuacji
![]()
Może teraz się uda jeżeli będziesz chciałaNam niestety karmienie piersią się nie udało a Córeczka mleko modyfikowane już odrzuciła![]()
Bardzo ładneNoemi ☺
No i nie ma najważniejszej informacjiTez mam wymarzone imie dla dziewczynki...no a dla chlopca nic nam sie nie podoba![]()
JakiejBardzo ładne
No i nie ma najważniejszej informacji![]()