Chyba zmarnowalam jedyna szanseo nieee, jak mogłaś dać mu uciec! Następnym razem łańcuch
Ja nie mam jakiś szalonych snów ale bardzo realistyczne. I potem nie wiem czy mi się to śniło czy naprawdę wie wydarzyło![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba zmarnowalam jedyna szanseo nieee, jak mogłaś dać mu uciec! Następnym razem łańcuch
Ja nie mam jakiś szalonych snów ale bardzo realistyczne. I potem nie wiem czy mi się to śniło czy naprawdę wie wydarzyło![]()
My też nie uprawiamy seksu, oboje się boimy, bo co dojdzie do zbliżenia to mnie zaczyna brzuch boleć jakby przez podniecenie. Nie wiem czy w ogóle w ciąży się odważymy.Jeju, a mi się codziennie śni że uprawiam seks, ale to chyba przez to że mam ochotę a przez to plamienie narazie się boję![]()
Mi sie tez snilo wczoraj, obudzilam sie taka "rozpalona" i jednoczesnie rozczarowana ze to nie prawdaJeju, a mi się codziennie śni że uprawiam seks, ale to chyba przez to że mam ochotę a przez to plamienie narazie się boję![]()
Mam nerwice lękową od 5 roku zycia i chorowalam na depresje. W sumie cale zycie jestem na leczeniu z przerwami. Chcialam w ciazy nic nie brac ale chyba nie bede w stanie i zastanawiam sie nad poszukaniem lekarza ktory cos mi przepisze. Puki co lecze sie u psychoterapeuty ale ona lekow nie moze wypisac.Może leki od psychiatry? Są takie które można zażywać w ciąży. Delikatne, słabe. A pomagająchyba, że to chwilowe i minie. Ale skoro byłaś na etapie relanium, to chyba coś poważniej U Ciebie było niż tylko placzliowosc z byle powodu?
@Ragda wstawila tu przed chwilka gdzies link do polskiej strony z tymi spodniami. Generalnie to te:Wyślij link do nich![]()
My też nie uprawiamy seksu, oboje się boimy, bo co dojdzie do zbliżenia to mnie zaczyna brzuch boleć jakby przez podniecenie. Nie wiem czy w ogóle w ciąży się odważymy.![]()