Chyba zmarnowalam jedyna szanseo nieee, jak mogłaś dać mu uciec! Następnym razem łańcuch
Ja nie mam jakiś szalonych snów ale bardzo realistyczne. I potem nie wiem czy mi się to śniło czy naprawdę wie wydarzyło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba zmarnowalam jedyna szanseo nieee, jak mogłaś dać mu uciec! Następnym razem łańcuch
Ja nie mam jakiś szalonych snów ale bardzo realistyczne. I potem nie wiem czy mi się to śniło czy naprawdę wie wydarzyło![]()
My też nie uprawiamy seksu, oboje się boimy, bo co dojdzie do zbliżenia to mnie zaczyna brzuch boleć jakby przez podniecenie. Nie wiem czy w ogóle w ciąży się odważymy.Jeju, a mi się codziennie śni że uprawiam seks, ale to chyba przez to że mam ochotę a przez to plamienie narazie się boję![]()
Mi sie tez snilo wczoraj, obudzilam sie taka "rozpalona" i jednoczesnie rozczarowana ze to nie prawdaJeju, a mi się codziennie śni że uprawiam seks, ale to chyba przez to że mam ochotę a przez to plamienie narazie się boję![]()
Mam nerwice lękową od 5 roku zycia i chorowalam na depresje. W sumie cale zycie jestem na leczeniu z przerwami. Chcialam w ciazy nic nie brac ale chyba nie bede w stanie i zastanawiam sie nad poszukaniem lekarza ktory cos mi przepisze. Puki co lecze sie u psychoterapeuty ale ona lekow nie moze wypisac.Może leki od psychiatry? Są takie które można zażywać w ciąży. Delikatne, słabe. A pomagająchyba, że to chwilowe i minie. Ale skoro byłaś na etapie relanium, to chyba coś poważniej U Ciebie było niż tylko placzliowosc z byle powodu?
@Ragda wstawila tu przed chwilka gdzies link do polskiej strony z tymi spodniami. Generalnie to te:Wyślij link do nich![]()
My też nie uprawiamy seksu, oboje się boimy, bo co dojdzie do zbliżenia to mnie zaczyna brzuch boleć jakby przez podniecenie. Nie wiem czy w ogóle w ciąży się odważymy.![]()