Hahaha no dokładnieMusi takie być nie możemy przyjmować inne opcji ! @sandra_91 no to jest nas 3 muszkieterów w czwartek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha no dokładnieMusi takie być nie możemy przyjmować inne opcji ! @sandra_91 no to jest nas 3 muszkieterów w czwartek![]()
U mnie 6+6 albo 7+0 coś takiego.Hahaha no dokładnieW czwartek u mnie będzie 6+3 a uwas?
Hahaha no dokładnieW czwartek u mnie będzie 6+3 a uwas?
Ja dokładnie tak robię swojej lekarce prywatnie powiedziałam, że korzystam z pakietu w Luxmedzie żeby mieć badania za darmo. Dzięki temu mogła dostosować swoje działania do tego co już mam zlecone w pakiecie.
Ja po prostu mam już swoją historię poronienia i to zostaje z tyłu głowy@Rumiankowa musi byc dobrzeJa też się troszeczkę denerwuje, zwłaszcza jak poczytałam różne historie na tym forum ale staram się myśleć pozytywnie.
@Angelika22 ja też mam pakiet w Luxmed i w czw właśnie mam tam wizytę. Wcześniej teleporada z lekarzem, zlecił mi wizytę w placówce. Jak wszystko będzie dobrze mówila, że dostanę skierowania na badania.
Ja miałam telepradę na której ginekolog wystawiła mi skierowania na usg i na badania krwi. Te skierowania muszą być na cito żeby można było zapisać się w portalu pacjenta. W ciagu 2 tygodni musisz je wykorzystać . Potem znowu zapisujesz sie na telewizję i pewnie dostajesz następne zalecenia. Wiem, że obecnie są dedykowane placówki w Luxmed na badania dla ciężarnych.Hej tez mam pakiet w luxmed , jak to teraz wyglada ? Bez problemu można przyjść na wizytę ?