Angelika22
Fanka BB :)
Leżę w szpitalu, mam 4,5cm torbiel w lewym jajniku i to chyba powoduje ból. W macicy pseudo pęcherzyk ale lekarz mówi, że to nie jest ciąża. Będę po prostu obserwowana. Jestem załamana, bez męża, sama...
Tule mocno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Leżę w szpitalu, mam 4,5cm torbiel w lewym jajniku i to chyba powoduje ból. W macicy pseudo pęcherzyk ale lekarz mówi, że to nie jest ciąża. Będę po prostu obserwowana. Jestem załamana, bez męża, sama...
Moja mama poznala w 12 tygodniu jak syn mial bycJa poznałam płeć w 14 tygodniu![]()
Ten pęcherzyk mam prawdopodobnie od lutego już. Bo pokazałam z wtedy usg. A beta wtedy była negatywna w lutym.Jak to pseudo ?
Z takim przyrostem beta ? Pogrzało gościa.
Który Ty masz tc ?
Dobrze że masz zaopiekowane jajniki
Tule mocno
Ale ja tej torbieli nie miałam tydzień temu...Dziewczyny podobno przy torbielach jajnika wychodzi test pozytywny. Moja mama miała taka sytuację![]()
Jaki śliczny <3 Wszystkiego co najlepsze dla synka!! :**A to mój synuś od urodzenia aż do terazakurat jutro kończy 3 latka i 3 miesiące
![]()
Moja mama poznala w 12 tygodniu jak syn mial byc.
No ale zeby plec poznac w 9 tyg to jest niemozliwe...
Moja też na zdjęciach aniołek a czysty diabeł z niej. Właśnie wróciłyśmy ze spaceru to ledwo żyję. Wszystkie psy w parku goniła a ja za nią [emoji16]Na zdjęciach taki aniołek![]()