Ja nie. Wręcz z rana nie mogę nic zjesć. W okolicach 11 robię się głodna. A wczoraj po zjedzeniu obiadu było mi niedobrzeCzy wy tez jesteście ciagle głodne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie. Wręcz z rana nie mogę nic zjesć. W okolicach 11 robię się głodna. A wczoraj po zjedzeniu obiadu było mi niedobrzeCzy wy tez jesteście ciagle głodne ?
Czy wy tez jesteście ciagle głodne ?
Super mam nadzieję że też dostanę dobra wiadomośćDziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam kremno nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny
serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze
![]()
Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam kremno nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny
serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze
![]()
Jej.Ja tylko kwas fo połowy i acardJa zazywam kwas foliowy, witamine c, witamine d, magnez i omega 3. Wszystko osobno.
Mi dzis lekarz zalecil femibion i wlasnie ide kupic, biore tez 600mg magnezu i 400mg potasu.Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?
Jej.Ja tylko kwas fo połowy i acard
GENIEGOLOG Ci zaliczka?