• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny mam lzy w oczach ze szczescia. Lekarz CUDOWNY. Pochwalil ze biore duphaston i dalej mam przepisany. I okazalo sie ze jest delikatna infekcja...ta ktorej tamten lekarz nie widzial i dostalam krem 😊 no nie jestem w stanie opisac swojego szczescia. Termin USG pokrywa sie z OM czyli wychodzi na 14.12.2020...moje urodziny 🙊😅 serduszko oczywiscie pieknie bije a dzidzia rozwija sie dobrze 🥰
Super, że w końcu trafiłaś na fajnego lekarza i jesteś spokojna, że zajmuje się Tobą tak jak trzeba. Widzę, że i fotkę dostałaś 😁 cieszę się razem z Tobą 🙂

reklama
Ja nie moge patrzec na jedzenie ale jestem glodna.. juz nie wiem co jesc.. w jednej chwili mam ochote na jajecznice a jak ja widze to juz nie. I tak mam ze wszystkim. Niedobrze mi i boli mnie zoladek. Ostatnio mnie tez przytkalo i jadlam wszystko takie byle by sie zalatwic..

Mam podobnie.. Mam ochotę na coś, ale jak już to widzę to ochota mi przechodzi albo mam ochotę, zjem a później mi nie dobrze 🙈

A ja dziewczyny zaczęłam za dużo czytać według crl i według tygodnia ciąży powinno być już serduszko którego nie ma... I teraz zastanawiam się czy czekać do 12 mają czy zapisać się wcześniej gdzieś prywatnie. Dlatego Pani Doktor nie dała karty ciąży i nie dała l4...

reklama
Dziewczyny na podstawie polozenia zarodka i lozyska umia rozpoznac jaka plec w 6/7 tygodniu a pozniej w 12 tygodniu po wyrostku. Metoda ta sprawdza sie w 90% 😁
Nie wiedziałam że coś takiego jest 😁 a ty jak czujesz ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry