Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja też nie mam tego skierowania. Nie wiem czy robić czy nie, zapytam na następnej wizycie po prostuNie zleca. Ale nawet w segregatorze mamy ginekolog nie ma tego badania jako obowiązkowe. Podobno tego się nie da leczyć dlatego lekarze uważają że nie ma sensu badać.
I jak ta książka o Kukuczce? Już od dłuższego czasu się na nią czaję, ale zawsze coś innego wpadało w ręce.Tragedia na przełęczy Diatłowa super, w ogóle cała historia bardzo ciekawa, swego czasu bardzo dużo czytałam na ten temat w internecie i książkę też dorwałam. Z reportaży Polecam też O północy w Czarnobylu, jeśli Cię interesuje ta tematyka
Ja teraz czytam biografię Kukuczki, a w kolejce mam 3 części Yuvala Harari, chociaż to bardziej takie teoretyczne książki. Ale chyba sobie zostawię na wakacjeJa jeszcze kończę studia, więc czeka mnie trochę nauki i obrona w czerwcu
![]()
Tak, bardzo ciekawa historia. I bardzo głośna.
Kolejną sobie dodam do listy, dzięki!
Link do: Kukuczka - Dariusz Kortko, Marcin Pietraszewski - Książka. Oprawa miękka - kulturalnysklep.pl tę?
Ja teraz jeszcze jako drugą książkę czytam o Krzysiu Wielickim, Piekło mnie nie chciałoByłam w ostatnie wakacje na pogadance z tym człowiekiem i super wrażenia
![]()
Już Ci pisze Pocket
I jak ta książka o Kukuczce? Już od dłuższego czasu się na nią czaję, ale zawsze coś innego wpadało w ręce.
Czytałam 'Sapiens' Harari i na pewno polecam, świetna książka.
Niby nie zalecają a była tu taka dziewczyna na innym wątku która się zaraziła od swojej córeczki i w ciąży na którymś badaniu wyszło że jej syn jest chory i nie przeżyje zmarł w 37tyg ciąży... W jej łonie... Więc ja chyba zrobię na własną rękęNie zleca. Ale nawet w segregatorze mamy ginekolog nie ma tego badania jako obowiązkowe. Podobno tego się nie da leczyć dlatego lekarze uważają że nie ma sensu badać.
O, to bardzo mi się ta książka podobała. Aż żałowałam, że miałam tylko ebook.Tak, to taU nas też był Wielicki, ale akurat byliśmy na wyjeździe, a też chciałam iść
![]()
Dziewczyny udało mi sięfakt faktem zajęło to trochę i tak się ucieszyłam, ze nie czekałam do ilu wzrośnie tętno bo mąż nagrywał. Jutro na spokojnie zmierzę jeszcze raz ważne, ze wiem ze jest kruszynka. Któraś z dziewczyn pytała jak dostanę czy polecam. Polecam bardzo ma kolorowy wyświetlacz na czerwono są moje tętna a dopiero jak znajdzie dzidzi to na zielono zmienia kolor no i dziś 10+6 a nie 12 tc i słychać dzidzie wiec super ❤
nie wiem jak wstawić filmik
![]()
Niby nie zalecają a była tu taka dziewczyna na innym wątku która się zaraziła od swojej córeczki i w ciąży na którymś badaniu wyszło że jej syn jest chory i nie przeżyje zmarł w 37tyg ciąży... W jej łonie... Więc ja chyba zrobię na własną rękę