• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry Mamuśki ❤️ Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać :( W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić :(

Dzień dobry Mamuśki [emoji3590] Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać :( W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić :(
A maślanka albo kefir? Ewentualnie jogurty naturalne? Może jeszcze jakiś probiotyk do tego?

Kochana A podstawowe pytanie czy pijesz chociaż 2 litry wody niegazowanej?

Bo to najczęściej jest przyczyną
Dzień dobry Mamuśki [emoji3590] Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać :( W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić :(

Zgłaszam się na posterunku [emoji12]
Różne rzeczy dziwne dzieją się w ciąży. Metabolizm szaleje, hormony szaleją...

U mnie nawet mój 15 letni syn szaleje...
Właśnie przyniósł mi śniadanie do łóżka i poleciał na rower...o tej porze...

Juz wiem kto bedzie wstawal do dziecka [emoji106]
Nie wiem czemu ale przeokropnie mnie to wzruszyło.... 😭 Mam nadzieję że moje chłopaki też troszkę wydorośleją jak już będzie dzidzia bo to takie dwa szoguny 😁 ale wczoraj mnie starszak zaskoczył bo jak zapinalam adapter do pasów w samochodzie to się zapytał czy to nie zrobi dzidzi krzywdy :) się troszczy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry