Jejku! Ale jesteśmy produktywne... musiałam sporo nadrobić od rana
@Poli90 i
@Oliwia97🌼 cudowne wieści!! cieszę się, że wszystko u Was w porządku i dzidziulki zdrowo rosną
@Rumiankowa świetna poducha

też sobie taką zapodam! a co!
@sandra_91 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, ja też idę prywatnie na 15.45 bo świruję lekko pawiana
@Asia Kasia dziewczyno, weź nie świruj! odpoczywaj jak najwięcej, jeszcze się narobisz
@EvilDesiree wykorzystujesz? nie, myślę że wychowujesz chłopaków wrażliwych na potrzeby innych
@Ata_1995 dzidziulek pomachał, czy mi się wydaje?
Ja dzisiaj na dyżurze w pracy, choć przyszłam później (miałam być od 10-15) bo na 11 miałam szczegółowe badania tego tsh (ft3 i ft4) - czekam na wyniki.
O 15.45 prywatna wizyta, mam nadzieję, że się uspokoję. Jak wrócę do domu to detektor tętna powinien już być w paczkomacie, zobaczymy czy cokolwiek uda mi się wieczorem odsłuchać.
Dzisiaj zadzwoniłam też do przychodni u siebie, zapisałam się na wizytę na poniedziałek w ramach NFZ ale cienko to widzę, gościu (jedyny gin w przychodni) ma tak słabe opinie - szczególnie przy ciężarnych - że nie wróżę nam przyszłości... zobaczymy, a nóż się nawrócił i akurat mi przypadnie do gustu... who knows
Ściskam Was wszystkie serdecznie, do potem