Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musi być dobrze. Nie przejmuj się humorami innych, ważne, że zaraz zobaczy Cię lekarz.Jestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
Trzymamy kciukiJestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
Świetna wiadomość [emoji3590]Hej, ja w piątek miałam prenatalne (13tydzień) i wszsystko ok. Dzidziuś 6,56 cmParametry też ok. Zrobiłam dodatkowo PAPPE. I w środę dwa dni przed zrobiłam NIFTY dla "świętego" spokoju. W przyszłą środę powinien być wynik i zanana płeć
![]()
Trzymamy kciuki [emoji3590]Jestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
Ja mialam taka ciemno żółtą przy grzybicy, wiec moze to to?
Ooo superNabralo mnie dzis tak na omleta z owocami no i uczyniłam![]()