Karanga
Fanka BB :)
U mnie też masakra, a już się cieszyłam że sobie unormowalam wszystko i w końcu nie wyglądam jak nastolatka. Także nie jesteś sama. Nie przejmuj sięWczoraj uzylam maskę z glinki i pomogła troche alr czoło wygląda jak pole bitwy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też masakra, a już się cieszyłam że sobie unormowalam wszystko i w końcu nie wyglądam jak nastolatka. Także nie jesteś sama. Nie przejmuj sięWczoraj uzylam maskę z glinki i pomogła troche alr czoło wygląda jak pole bitwy.
Trzymam kciuki żeby się okazało na wizycie że to plamienie to nic takiego. U mnie było skutkiem krwiaka. Poproś może o luteinę dla świętego spokoju. Dobrze że masz wizytę u lekarza zaraz. Czekamy na wieści! Będzie dobrzeA ja dzisiaj się obudziłam w trakcie wymiotów coś ze mnie wypływa patrzę a tam raczej gęsta wydzielina brązowa .... Jadę do lekarza dopiero 10:45 ale jestem przerażona w sobotę i niedzielę miałam rozwolnienie. Mam nadzieję że wszytsko jest dobrze ale nie wiem o co myśleć. Ponadto jak wsadziłam palec to zawsze miałam raczej opuchnięte i sztywne w środku a dzisiaj mam większą swobodę i już mam czarne myśli...
Ja patrzyłam w Invicta i mają ok. 200 za USG i ok. 200 za pappe. Dzisiaj będę dzwonić się umawiaćCześćjestem na etapie zapisu na prenatalne
powiedzcie ile za samo usg płacicie? A ile za ewentualny test Pappa? Planuje najpierw zrobic samo usg a w razie wątpliwości test. U mnie za takie usg jest cennik między 200 a 290 (zależy od lekarza) ale szukam już takiego z tym certyfikatem. Za pappe miedzy 200 a 250 sobie życzą. Jak to wygląda cenowo u Was? Któraś była chyba jeszcze z Łodzi? Jak tak to prosze niech zapisze u kogo robiła/robi prenatalne
Tez tak uslyszalam od kuzyna narzeczonegoU mnie też masakra, a już się cieszyłam że sobie unormowalam wszystko i w końcu nie wyglądam jak nastolatka. Także nie jesteś sama. Nie przejmuj sięmi to szwagier powiedział że na pewno dziewczynka bo tak zbrzydłam
a że przestałam się malować (nie mam sily przez te wymioty i mdłości) to wszystko widać. Trudno. To chwilowe i zaraz minie
![]()
Na mnie już wrażenia nie robiTez tak uslyszalam od kuzyna narzeczonegoa dokladnie ze na stowe dziewczynka z tego bedzie bo stracilam caly blask...troche mi sie zrobilo przykro
![]()
Ja mam prenatalne i test PAPPA w ten czwartek i robie w gamecie u dr Kozarzewskiego płace łącznie 470 zł. U tego doktora w ogóle robie wszystkie usg bo na prawdę jest superCześćjestem na etapie zapisu na prenatalne
powiedzcie ile za samo usg płacicie? A ile za ewentualny test Pappa? Planuje najpierw zrobic samo usg a w razie wątpliwości test. U mnie za takie usg jest cennik między 200 a 290 (zależy od lekarza) ale szukam już takiego z tym certyfikatem. Za pappe miedzy 200 a 250 sobie życzą. Jak to wygląda cenowo u Was? Któraś była chyba jeszcze z Łodzi? Jak tak to prosze niech zapisze u kogo robiła/robi prenatalne
470 za całość? Ja się umówiłam wstępnie do Dudarewicza on na Baltach ma gabinet prywatny i 330 za usg plus ewentualnie 250 za pappe. A dasz namiary do tego swojego lekarza? Szukam jeszcze kogoś, kto będzie dobry a może ciut tańszy od tego mojegoJa mam prenatalne i test PAPPA w ten czwartek i robie w gamecie u dr Kozarzewskiego płace łącznie 470 zł. U tego doktora w ogóle robie wszystkie usg bo na prawdę jest supermimo to iż chodze prywatnie do innego lekarza w Łodzi
![]()
Ja mam prenatalne i test PAPPA w ten czwartek i robie w gamecie u dr Kozarzewskiego płace łącznie 470 zł. U tego doktora w ogóle robie wszystkie usg bo na prawdę jest supermimo to iż chodze prywatnie do innego lekarza w Łodzi
![]()
Ja już po wizycie, z Dzidzą na szczęście wszystko jest ok, nie wiadomo skąd to plamienie, teraz już jest czysto.
Jadę teraz na prenatalne i wizytę do swojej doc.
Wyobraźcie sobie ze pojechałam do szpitala ginekologicznego i kazali sobie zapłacić 150 zł za usg...
Wiadomo że w takiej sytuacji te 150 zł to żadne pieniądze ale byłam w szoku ze musiałam zapłacić żeby mnie przyjęli...