Baby-D
Zaangażowana w BB
Identyczny planuje chicco dostawkę do sypialnie a w pokoiku swoim swoje łóżeczko będzie mieć ☺
U nas będzie identycznie - w sypialni mamy Next2Me, a w swoim pokoiku będzie miał śliczne, drewniane łóżeczko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Identyczny planuje chicco dostawkę do sypialnie a w pokoiku swoim swoje łóżeczko będzie mieć ☺
Ja dzisiaj wkroczyłam w 10 tydzieńpo dwóch dniach umierania od wymiotów dzisiaj względna poprawa (zasługa kropelek przeciwwymiotnych), mdli leciutko, śniadanie zostało w brzuchu, cyce jak donice, a mąż patrzy na brzuch i mówi że ja to w ogóle nie rosnę w tej ciąży
schudłam dwa kilo więc gdzie miałam urosnąć? Przyszła dzisiaj pufa-worek taka gigantyczna żółciutka turbo wygodna
stówkę kosztowała nie sądziłam że będzie taka świetna i duza! Chłopakom też się podoba haha
kupilam z myślą o wygodzie siedzenia z dużym brzuchem, rodzice mieli taką u siebie jak siostra jeszcze z nimi mieszkała i uwielbiałam w niej przesiadywać w ciąży
idealnie dopasowywała się do ciała jednocześnie podpierając brzuch że wszystkich stron
polecam
![]()
Kochana może jak tam dwa bejbisie buszują to wiesz [emoji16]

Tak zgadzam sie, taka duza buda to podstawa, bo inaczej to potem jest zaslanianie jakimis durnymi kocykami, co zreszta jest niebezpieczne dla dziecka.@Piernik powodzenia na wizycie
Witaj @PanBudka ☺
Ja ze swojego doswiaczenia wózkowego powiem,że ważna jest buda,szczególnie w spacerówce,musi chronic przed wiatrem i słońcem,gdy dziecko jedzie przodem.
Ja miałam wózki z troszkę za krotką budą,to był ich jedyny minus.
Miałam Mutsy evo nomand 2 w 1 z regulowaną rączką ,stelaż aluminiowy,więc lekki,po złożeniu zajmuje mało miejsca, do tego adaptery do fotelika maxi cosi,spacerówkę można ustawić przód /tyłdla mnie wózek był w sam raz nie za mały i nie za duży, dał radę w różnych warunkach
w spacerówce mogłaby byc ciut dłuższa buda.
Zobacz załącznik 1125223
A wózek "parasolka" czyli juz dla dobrze siedzącego bobasa, kupiłam Mclarena edycja BMW☺jest świetny,ale drogi.
Porownajcie sobie budy tych dwoch Mclaren'ów na zdjeciach( 2 i 3 zdj) pierwszy to mój( tam jest zamek przy budzie,wiec wydluza się jeszcze o jakies 4-5 cm)a drugi z budą która byłaby najlepsza.
Zobacz załącznik 1125224
Zobacz załącznik 1125225
No ten Twoj bejbik to juz chyba ma dobre parych centymetrow, a jak sa dwa to juz w ogoleDziś się bejbis tak mocno poruszył że aż mnie obudził ze snuszok jaka już silna dzidziunia.
Pojutrze już pojutrze usg.. A ten czas tak wolno mi leci.
HejW naszej też się nie zmieści łóżeczkodlatego myślę o dostawce co do spania w wspólnym łóżku u nas odpada mamy za mała rogówkę na 3 osoby
Córeczka z nami też nie spała ale nie tylko dlatego że łóżko za małe bo spałam na wersalce w jej pokoju na początku ake dlatego że była wczesniakiem i spała bezpiecznie w swoim łóżeczku z monitorem oddechu
A to u mnie 11+2 i termin 14.12idziemy na rowni
![]()
Mam podobnie 11+1 i termin na 15.12![]()
Dziś się bejbis tak mocno poruszył że aż mnie obudził ze snuszok jaka już silna dzidziunia.
Pojutrze już pojutrze usg.. A ten czas tak wolno mi leci.
Tak zgadzam sie, taka duza buda to podstawa, bo inaczej to potem jest zaslanianie jakimis durnymi kocykami, co zreszta jest niebezpieczne dla dziecka.
No ten Twoj bejbik to juz chyba ma dobre parych centymetrow, a jak sa dwa to juz w ogole
Madre mía dziewczyny umieram dzis znowu na migrenenie moge w to uwierzyc, w tamtym tygodniu 4 dni migreny a teraz znowu
A do tego mam dzis sporo pracy przy tortach.
Jaki powód? Hmm od 28 tygodnia Moje córce się spieszyło już na świat była nisko w kanale rodnym i miałam już rozwarcie na 2cm. Pierwszy pobyt w szpitalu i sterydy na płuca po tyg wyszłam z szpitala z nakazem leżenia bo nic się nie działo. W 32 tyg wrocilam do szpitala na obserwacje po 3 dniach wróciłam z nowu do domu a w 36tyg nagle mi się zaczęły sączyć wody i nagle cc. U mnie najprawdopodobniej powodem była nie wydolna szyjka przez wcześniejszy zabieg łyżeczkowania. Zaleceń na razie brak lecz lekarz coś wspominal że najprawoddodobniej beda mi zakładać pessar. Z którego tyg masz Malucha?Hejteż jestem mamą wcześniaka. Jaki był u Ciebie powód przedwczesnego porodu jeśli mogę się zapytać? Mi odeszły wody w 28 tc. Bardzo się teraz boje o moją drugą ciążę, masz zalecone jakieś dodatkowe badania?