Dolvit
Fanka BB :)
Ja mam w piątek też wizyte...ale taką zwykłąJuz w tym tygodniu w koncu po miesiącu mam wizytyw środę mam swojego ginekologa.. Bedzie 13+1, a w piątek prenatalne 13+3
juuuz sie nie moge doczekać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam w piątek też wizyte...ale taką zwykłąJuz w tym tygodniu w koncu po miesiącu mam wizytyw środę mam swojego ginekologa.. Bedzie 13+1, a w piątek prenatalne 13+3
juuuz sie nie moge doczekać
![]()
Juz w tym tygodniu w koncu po miesiącu mam wizytyw środę mam swojego ginekologa.. Bedzie 13+1, a w piątek prenatalne 13+3
juuuz sie nie moge doczekać ❤
Oooo ja też mam w piątek prenatalneJa w czwartek prenatalne![]()
Ja też w piątek prenatalneJutro PAPPA i badania krwi i moczu, a 5.06 USG
Też nie mogę się doczekać, mój lekarz akurat jest specjalistą od prenatalnych u nas w mieście i powiedział, że na 90% będzie w stanie określić płeć ❤ Chciałabym już zacząć coś kupować powoli
Czy któraś ma kontakt z @Mrs.Alice ? Jestem ciekawa, co tam u niej![]()
Mnie tak czasem kłuje ale bardziej na lewo od pępka. I mam wrażenie, że zawsze w jednym miejscuDziewczyny, miala któraś z was? klocie koło pępka...tak jakbym miała kolke przy bieganiu....
Właśnie tak staram się spać, już myślałam ze przeszło a dzisiaj w nocy znowuTak, już dwa razy miałam. Pomagało jak leżałam pół na boku, pół na plecach a pod pośladek podkladalam poduchę...
Jak mnie boli to stram się położyć i odpoczywać ewentualnie ciepła kąpięl pomaga na chwilę@Asia Kasia @Nocusia89:) @aninek
Jak radziliście sobie z bólem? Ja wczoraj zaczekam dopiero 11tyg, nie wiem jak wytrzymam do końca ciążydo lekarza idę dopiero 9.06.
Ja biorę letrox na tsh 150 wiec 75 to wcale nie tak dużoTo prawda z pierwszym dzieckim objawy mialam dopiero potem pozno teraz objawy mam od samego poczatku ciazy pierwokropny bol brzucha podobno byl spowodiwany wynikiem tsh 19 trzeci dzien biore chormony i jak reka odiol zero bolu mam nadzieje ze sxybko mi to spadnie biore dawke az 75 podibno wysoka.
Byle moje.u dziecku nic sienie stalo. Kazdego dnia prosze boga by wszystko bylo ok.
Nie masz objawow ciesz siea z dzidzia napewno wszystko okglowa do gory kochana
Ja miejac obiawy boje die znowu ze cos jest nie tak.