reklama

Grudniowe mamy 2020

Jesssu gdzie Ty to zmieściłaś?! Haha 😂 Na zdrowie! Mnie się marzy poczuć apetyt za dwoje ;)
To zależy od dnia 😂 ale gyros we mnie wchodzi jak złoto 😂🤭
Hej, dziś przyszedł wyczekiwany detektor tętna płodu, mam AngelSounders no i nie mogę znaleźć serduszka , już chyba godzinę leżę przy szukaniu i nic ....
Dziewczyny gdzie Wy znajdujecie? I o jakiej porze dnia najlepiej Wam wychodzi ?
@Piernik Ty chyba masz ten sam model ?
Podeślijcie swoje nagrania
Ja zaczelam szukac dopiero w 12 tygodniu i na początku nie moglam znaleźć. Znalazlam zaraz przy biodrach po lewej stronie i musialam troche docisnac. Teraz caly czas znaduje po prawej stronie zazwyczaj w tym samym miejscu. Jutro 14 tydzien.
Mniej wiecej w tych miejscach znajduje. Wyzej nizej.. Ale mniej wiecej tak.
IMG_20200601_201806.jpg

reklama
Uff! Chyba bym nakrzyczala na tą osobę co Cię zestresowała ta cukrzycą! Takich słów nie rzuca się na wiatr ciężarnej! Twój strach jest uzasadniony, ale musisz myśleć pozytywnie :) trzymam kciuki żeby prenatalne Cię uspokoiły i pozwoliły się w pełni cieszyć ciążą :) high five za adapter ;)

Nie dowiem się pewnie nigdy, która to pani. Zreszta szkoda już nerwow, pomyłki się zdarzają. Dobrze, ze moja lekarka dosyć szybko to sprostowała bo weekend byłby znacznie mniej przyjemny ;)

Witam się po prenatalnych, dzidzia super rośnie już 6.4 cm, serduszko 163 uderzenia na minutę. Ryzyko też wygląda prawidłowo:) pappa robiona za tydzień wynik ale jak lekarz nie będzie dzwonić to znaczy że wszystko ok :)
No i najprawdopodobniej dziewczynka :)

Załączniki

• 20200601_193709.jpg
    20200601_193709.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 127
  • 20200601_204310.jpg
    20200601_204310.jpg
    114,9 KB · Wyświetleń: 129
Masz rację, w ostateczności każdy robi tak jak uważa i wiadomo, że każda z nas kieruje się swoją wiedzą/doświadczeniem i przede wszystkim dobrem dziecka :) jeśli chodzi o ból, to może i widzę, że go coś boli ale zazwyczaj i tak nie wiem wtedy co 🤷 czy to głowa, uszy, zęby (no te to jeszcze z reguły idzie odgadnąć), gardło, brzuszek czy jeszcze coś innego.. nie wiem, może moje dziecko jest mało komunikatywne albo ja nie kumata 😉
Wiekszosc dzieci odruchowo sie lapie za ta czesc ciala co je boli, jak boli ucho to sie tam dotyka, itp.

Wydaje mi się że słyszałam teraz ,ale A 100%pewna ne jestem ... A korzystasz z aplikacji? Żeby później odsłuchać, ja jedną zainstalowałam, ale słychać dzieciaki z pokoju A z detektora nic...
Chyba któraś z dziewczyn miała z tym problem właśnie co do dźwięku ja kupiłam detektor co ma w sobie głośnik bo chciałam aby mógł mąż od razu ze mną słuchać a nie poprzez słuchawki i tez bałam się właśnie co do aplikacji i mnie wyświetla na detektorze tez wszystko wiec jest o wiele łatwiej ale @Piernik98 ma ten sam model to na pewno pomoże :)

reklama
To zależy od dnia 😂 ale gyros we mnie wchodzi jak złoto 😂🤭

Ja zaczelam szukac dopiero w 12 tygodniu i na początku nie moglam znaleźć. Znalazlam zaraz przy biodrach po lewej stronie i musialam troche docisnac. Teraz caly czas znaduje po prawej stronie zazwyczaj w tym samym miejscu. Jutro 14 tydzien.
Mniej wiecej w tych miejscach znajduje. Wyzej nizej.. Ale mniej wiecej tak.
Zobacz załącznik 1127544
Bardzo fachowo zaznaczone punkty 😁😂 ja tez już po prawo mam serduszko ❤️❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry