Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myśle, ze najdalej w sierpniu się będą otwierac
Ja mam na 20 termin ale myśle, ze wcześniej bedzie bo planuje cesarkę
Dziś dopiero 12+1 i prenatalne![]()
To powodzenia! Trzymam kciuki za Was! :* Ja miałam w zeszły wtorek, na szczęście wszystko ok. A planujesz cesarkę, bo masz jakieś wskazania medyczne czy po prostu nie chcesz rodzić naturalnie? Ja też bardzo bym chciała cc, ale póki co nie mam żadnych przesłanek medycznych ku temu, więc będę musiała się nakombinować jak to załatwić.
ciśnieniomierz dużo nie kosztuje a będziesz spokojniejsza ja zawsze miałam ciśnienie 90/60 a w 3 ciąży musiałam brać leki na nadciśnienie i groził mi wcześniejszy poród a przynajmniej patologia ciąży ale dzięki mierzeniu regularnym ciśnienia i lekach urodziłam dzień po terminieDobra ja juz po konsultacjach, wiec powiedziala mi, ze bede miec wiecej wizyt w szpitalu, mniej wiecej co miesiac na usg, prawdopodobnie dadza mi aspirine tak profilaktycznie i jak mnie glowa boli to powinnam sobie mierzyc cisnienie, wiec chyba zainwestuje w cisnieniomierz.
Planuje bo mam w rodzinie paskudne historie naturalnych i się boje.
Przy czym o ile wszystko będzie przebiegać ksiazkowo to mam zamiar rodzic w jakiejś prywatnej klinice (niestety we wro się zamknęła).