EvilDesiree
Fanka BB :)
Super brzusio [emoji7]Pokazcie swoje brzuszki wraz z tygodniem
To moj 12 tydzien 11+2
Na plusie 1kg
Ja swój zacznę pokazywać ok. 30 tygodnia...bo już teraz wyglądam na 6 miesiąc [emoji12][emoji1787]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super brzusio [emoji7]Pokazcie swoje brzuszki wraz z tygodniem
To moj 12 tydzien 11+2
Na plusie 1kg
Gratulacje, super bejbiJeszcze zdjęcie
6,21 cm szczęścia <3
racja! Zawsze o tym myśle(o tych danych) a dzis pomroczność!
Hehe moj też mi się wydawał płaski do czasu jak mi 2 adminki nie napisały,że będzie blueNo właśnie sobie aż wpisałam słowo nub w Google, wyskoczyły mi te angielskie stronki i tam dokładnie jest zaznaczone o co w tym chodzi. Myślę, że mój nub nie jest wcale mocno uniesionyno, ale może sobie wkrecam już
chociaż ostatnio przeglądałam posty i babka wstawiła, że i z Ramzi i z nub miał być chłopak a jest dziewczynka. I faktycznie miała nub chłopięcy, więc jest nadzieja
![]()
Jeżu ja się zupełnie na tym nie znampatrze na te moje zdjęcia i nawet nie wiem na co mam patrzeć
Chyba pozostaje mi poczekać do następnej wizyty albo jeszcze następnej![]()
Ja jestem spod Wrocławia, a termin mam na 10.12, więc może spotkamy się w szpitaluco prawda ja będę mieć planowane cc na początku grudnia pewnie, ale kto wie... masz wybrany szpital?
A to nie, to jedyne takie z pełnym przekrojemHehe moj też mi się wydawał płaski do czasu jak mi 2 adminki nie napisały,że będzie blue
Ale zawsze jest szansa,że nub "oszukuje"
Nub totalnie dziewczynkowy ma @Akuku ,więc jeśli masz ochotę to porównaj sobie jej ze swoim
U Ciebie na tym zdjeciu nuba nie widac,nożka zasłania .Chyba,że masz wiecej zdjęć to bedziemy rozkminiać☺
Świetne zdjęcie [emoji7]Czesc dziewczyny.. nie odzywam sie prawie wgl bo nie mam czasami sily. Do pracy ledwo wstaje pozniej cos ogarniam potem drzemka kolacja kapiel i tak w kolko :/ jestem bardziej zmeczona niz w pierwszych tygodniach. Poinformowalam przelozona o ciazy bo juz czasami nie mialam sily sie wykazac w pracy i o dziwo przyjela to spokojnie i pogratulowala oczywiscie. Kamien z serca mi spadl jak powiedzialam. Na zamknieta grupe nie zasluguje ale kazdy post czytam i chcialam wszystkim Wam pogratulowac zdrowych dzieciaczkow. Te wasze zdjecia sa przeslodkie [emoji3526][emoji85] sama nie moge sie doczekac prenatalnych a mam w srode. Mam nadzieje ze dzidzia bedzie zdrowa.. Ostatnio jak bylam z wynikami badan u mojej gin to dzidzia wykopywala tak nozka ze pani doktor zdazyla to uchwycic.
Hehe moj też mi się wydawał płaski do czasu jak mi 2 adminki nie napisały,że będzie blue
Ale zawsze jest szansa,że nub "oszukuje"
Nub totalnie dziewczynkowy ma @Akuku ,więc jeśli masz ochotę to porównaj sobie jej ze swoim
U Ciebie na tym zdjeciu nuba nie widac,nożka zasłania .Chyba,że masz wiecej zdjęć to bedziemy rozkminiać☺