reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
No więc właśnie - wiadomo ze kilka fasolce kupie ładnych wyjściowych ciuszkow, ale na resztę nie bede wydawała fortuny 😅 i tak non stop beda w praniu i ubrudzone wiadomo czym wiec...no :p

Dokładnie! Mam upatrzone cudne ubranka z Zary, Smyka czy GAP, ale to na późniejsze rozmiary :D Mój bratanek miał dużo ubranek z Pepco i na początku sprawdzały się super i w dodatku mają nawet ładne te ubranka, szczególnie dla dziewczynek duży wybór :)

Koleżanki chwalą sobie stronkę sinsay - wielkości owo są idealne + jakościowe też :)

Też widziałam, ale nie jestem przekonana - dorosła kolekcja Sinsay to dla mnie porażka, kilka razy się skusiłam na zakup no i niestety niska cena idzie w parze z niską jakością :( Ale może kupię coś na próbę :D

Hej :) ja po wczorajszym badaniu nie mogłam spać cała noc. Brzuch mnie tak strasznie bolał, że nie wiedziałam co się dzieje. Też spędziłyście na prenatalnym ponad godzinę? Wyściskana byłam przez lekarza z każdej strony, a dzieciątko uparte bardziej ode mnie - nie chciało zmienić pozycji.
Przed samym wejściem do gabinetu byłam na granicy płaczu ze stresu. Masakra. Koniec końców wszystko wyszło dobrze i chyba będzie dziewczynka - chociaż cały czas miałam wrażenie, że w środku siedzi chłopak. 🙊Zobaczymy czy się nie zmieni 😀😂
Gratuluję udanej wizyty i zdrowego bąbelka :)

Dokładnie! Mam upatrzone cudne ubranka z Zary, Smyka czy GAP, ale to na późniejsze rozmiary :D Mój bratanek miał dużo ubranek z Pepco i na początku sprawdzały się super i w dodatku mają nawet ładne te ubranka, szczególnie dla dziewczynek duży wybór :)

Też widziałam, ale nie jestem przekonana - dorosła kolekcja Sinsay to dla mnie porażka, kilka razy się skusiłam na zakup no i niestety niska cena idzie w parze z niską jakością :( Ale może kupię coś na próbę :D

Ja mam dla synka kilka bluz z Sinsaya i pizamki i jak dla mnie za tą cenę, naprawdę spoko 😊

reklama
Cześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszej grudniowej grupy. Obserwuję Was już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć. Miło widzieć, jak bardzo się wspieracie wzajemnie, to takie niespotykane w dzisiejszych czasach. Gratuluję Wam wszystkim z całego serca!
Witamy w naszych skromnych progach grundiówkowych :) opowiedz coś o sobie, która ciąża, który tydzień, już po prenatalnych?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry