Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Ja też chcę ale nie wiem jak wpisać się w tą tabelke?Wpisz kochana swój nick w tabelkę proszę![]()
Wyrażam chęć udziału w forum prywatnymOk, dobra - pomysł z tabelką nie wypali, zrobi się bałagan. Więc po prostu cytujcie i wyrażajcie chęć, a ja sobie zrobię excela![]()
Ok, dobra - pomysł z tabelką nie wypali, zrobi się bałagan. Więc po prostu cytujcie i wyrażajcie chęć, a ja sobie zrobię excela![]()
Ja też chcę ale nie wiem jak wpisać się w tą tabelke?
Ja chceOk, dobra - pomysł z tabelką nie wypali, zrobi się bałagan. Więc po prostu cytujcie i wyrażajcie chęć, a ja sobie zrobię excela![]()
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?