Dolvit
Fanka BB :)
Też nie śpię.. Wstałam na zastrzyk i chyba już nie zasne... Ale widzę, że coś dziś pochmurno jestDzień Dobry wszystkim. Ja już nie śpiękolejny długi dzień przedemna. Spokojnego i miłego dnia wszystkim życzę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też nie śpię.. Wstałam na zastrzyk i chyba już nie zasne... Ale widzę, że coś dziś pochmurno jestDzień Dobry wszystkim. Ja już nie śpiękolejny długi dzień przedemna. Spokojnego i miłego dnia wszystkim życzę
![]()
No u mnie dziś juz chyba też nie będzie tak ciepło jak wczorajTeż nie śpię.. Wstałam na zastrzyk i chyba już nie zasne... Ale widzę, że coś dziś pochmurno jest
U mnie też w końcu jest czym oddychać [emoji4]No u mnie dziś juz chyba też nie będzie tak ciepło jak wczoraj
I ja Martusia1992Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
9,80cm i 10,20 cm szczęścia [emoji3059]
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Ja teżDziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Ja równieżDziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Poproszę o dopisanieDziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
dopisz mnie tezDziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostępMyślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?