Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sumie myślę, że forum zamknięte ma sens wtedy jeśli każdy coś tam się udzielaSłuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Sól fizjologiczna. Powinna trochę rozrzedzić. I potem wydmuchać nos. Dziurki pojedynczo, nigdy obie naraz.
No właśnie, bo potem będzie nas mnóstwo a i tak będzie się wypowiadać rapem 20 dziewczyn np :/ wiec moim zdaniem fajnie jak zostaniemy w gronie kobiet, które naprawdę doradzają poświęcają jakiś swój czas, a nie osoby które npSłuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
To moze wszystkie te ktore cos napisaly, przedstawily sie przynajmniej, znaczy ze nie sa anonimoweSłuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Właśnie wjechała u mnie wit C i herbata z miodem i cytrynąJa aktualnie jestem przeziębiona i mam codziennie zatkany jedyne co robię to wydmuchuje nos bardzo często i pije syrop *spam* plus herbata malinowa z miodem i cytryna i jakoś daje rade![]()