Ja miałam 12+5 i powiedział, że z fusów to on nie wróży i że to co wystaje to może być jeszcze kość ogonowa. Wszystko zależy od lekarzaJa prentatalne z Maskiem miałam 12,5 i od razu powiedział, że chłopak i potiwerdziło się ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam 12+5 i powiedział, że z fusów to on nie wróży i że to co wystaje to może być jeszcze kość ogonowa. Wszystko zależy od lekarzaJa prentatalne z Maskiem miałam 12,5 i od razu powiedział, że chłopak i potiwerdziło się ☺
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę [emoji3590]Nie śpię już od 2 godziny pewnie to w związku z dzisiejszą wizyta[emoji53]
Miłego dnia życzę oraz przyjemnych wizyt I wyłącznie dobrych wiadomości.
Spróbuje jeszcze odrobinę pospać bo będę cały dzień jak zombie
Mi na wymioty i mdłości bardzo pomagała ciepła woda z imbirem ( starty korzeń imbiru) i cytryną. Bardzo Wam dziewczyny współczuję...Ja mam rano żółć... coś strasznego.. mam to od 6 tc..
Wygodniej gruboziarnista, bo mniejsza szansa, ze się wysypieTaka normalna sól?
Dobrze wiedzieć że nie jestem w tym sama..Trochę mnie to niepokoi bo od kilku dni to mi się pojawilo. Gdzieś już oczywiscie w internecie (tak wiem niepodważalne źródło wiedzy sobie wybrałam) wyczytałam że może mieć to powiązanie z tsh. Mi ostatnio właśnie bardzo spadło tsh. Bierzesz euthyrox?Ja mam rano żółć... coś strasznego.. mam to od 6 tc..
Noooo to kochana sto latek !!! Dużo miłości i spełnia wszelkich marzeńA tak w ogóle to jestem dzisiaj starsza o kolejny rok i nie mogę juz mężowi mówić, ze ja młoda dupa, a on starybo jak były wczoraj 4 lata roznicy miedzy nami tak dzisiaj juz sa 3
![]()
tak sobie myślę, ze za rok juz bobas będzie ze mną obchodził urodziny![]()
I ja też potwierdzam chęćPotwierdzam chęć dolaczenia![]()