reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Mam takie samo zdanie. Jak uważam, ze ma duzo fajnych informacji na blogu tak teraz jej relacje sa okropne. Nie oglądam juz. :/

Polecam natomiast

Mega ma relacje i bardzo przydatne wedlug mnie :)

Tez ja obserwuje ☺️

reklama
Dobry 🦄
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza 😱😖

Ja ciągle w cieniu, nie lubię pełnego słońca ☀️ dzieci smaruję kilka razy dziennie, bo niebezpiecznie jest

Mi zawsze się myli bogracz z ostrogonowem 😅Na jedno i drugie zawsze jeżdżę do babci bo robi najlepsze, tak samo jak bigos 😋 w ogóle babcia dużo ma przepisów z kuchni węgierskiej i lubi wszystko zrobić tak na pikantnie/ ostro czyli tak jak lubię
Ja bede 1 raz robic wiec nie wiem jak to bedzie smakowac 🤣🤣🤣

Matko oooo no będę musiała iść kupić 😅😅 u nas szef który prowadzi warzywniak ma wszystkie warzywa i owoce że swojego ogródka i sadu 😋😋 wszystko świeże i pyszne 😋 dzisaj pójdę po ta fasolkę i zrobię sobie na bułce tartej na kolację 😅
Ja dziś kupiłam 1 bobik 😁 nie wiem czym Lubicie ale ja szaleje za nim 🥰😜

reklama
Do góry