L
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wiesz może czy takiej położnej szukamy w swojej przychodni czy jak to jest?Czytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.
Ja zamierzam siebie wybrać położna i z tego korzystać, tym bardziej że to pierwsze dziecko![]()
Chyba nie ma rejonizacji, ale nie dam sobie ręki uciąć. Ja będę do jednej chyba dzwoniła wkrótce i wypytam o wszystkoA wiesz może czy takiej położnej szukamy w swojej przychodni czy jak to jest?
Jaki śliczny, podasz linka gdzie mozna taki nabyc?Ja zakupilam juz spiworek. Taki tylko szary. Akurat bedzie na pierwsza zime a na kolejną planuje juz konkretnie zainwestowac w jakis fajny aczkolwiek te zimy teraz takie są jak np dzisiejsza pogoda u mnie![]()
A ciekawe jaki jest zakres działań takiej położnej, bo taka przy porodzie to chyba jest dodatkowo płatna zawsze? Jestem zielona w tych tematachChyba nie ma rejonizacji, ale nie dam sobie ręki uciąć. Ja będę do jednej chyba dzwoniła wkrótce i wypytam o wszystko![]()
Oj mi sie udalo na olx akuratJaki śliczny, podasz linka gdzie mozna taki nabyc?
Gratuluje obrony![]()
Ja właśnie rozciagam spódnice z selfieroom