• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

U mnie rownież brzydka pogoda. Narzeczony idzie do pracy na calutki dzien a ja wkonvu wezme się za malowanie obrazu. Ogolnie skonczylam szkole artystyczną 🙈 ale od dawna nic nie namalowalam bo nie mialam czasu, tu kurs, tu licencjat, nerwy i czlowiek nie mial weny. A wczoraj dopadla mnie taka wena...mam płótno 100cm×80cm wiec sie za to zabiore, rozluznię, załącze muzyke na sluchawkach i sie odetne od swiata 🥰

reklama
My jako dzieci w ogóle nie mieliśmy fotelików... 🙊 Najbardziej mnie zawsze wkurza to gadanie, że za ich czasów to nie było takich i owakich rzeczy, a musieli sobie dawać radę itd... Ja już mam obraz, jak będzie wyglądało moje życie po porodzie, bo mój brat to przechodził z synem ;) Muszę zainwestować w dobre psychotropy 😂
nie dość że fotelików nie było to u mnie z początku nawet pasów z tyłu 🙈

Ja jestem jedynaczka 😅
Noe bylo ci nigdy przykro ze nie masz rodzenstwa czy raczej nie chcialas miec? Ja zawsze chcialam miec po siostrze jeszcze rodzenstwo no i brat sie udal 12 lat mlodszy ale siostra jak sie dowiedziala ze nie bedzie juz najmlodsza to byla tragedia...zreszta mimo ze brat juz ma 10 lat a ona 20 to dalej jest miedzy nimi problem 😒

reklama
Witam kobietki mam pytanie czy można w ciazy brać neoFuragin? Wyszły mi w badaniu bakterie mój lekarz to widział wczoraj i tylko zlecił kolejne badanie, nic nie przepisać. Ja w sumie oprócz częstych wizyt w toalecie też nic nie czuję. Ale problem jest tu że dzwoniłam wczoraj umówić sie na amniopunkcje między innymi kazała mi przyjść ze świeżym wynikiem CRP i powiedziała, że jeżeli wyjdzie stan zapalny w organizmie to mi nie zrobią. Amnipunkcje mam 1.07. Wizytę u gina 17.07 nawet jak by mi sie udało wcześniej to i tak dopiero w piątek. Zadzwonię do mojej rodzinnej we wtore mam nadzieję że ona mi pomoże ale zależy mi na tym żeby już zacząć działać. Podpowiedzcie co mam robić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry