• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

@Akuku, rany jak to dobrze że posłuchałaś intuicji i pojechałaś do tego szpitala ❤️ Pewnie strzelą Ci jakąś kurację i będzie wszystko ok :)

@martini31, ja mam tę poduszkę ciążową, ale i tak śpię na niej z przygniecionym brzuchem, nie umiem inaczej 🤦‍♀️ I ciągle jest mi niewygodnie, chyba ją wymienię na zwykłą prostą albo w kształcie U.

Ja dzisiaj nie robię nic na obiad, daję się mężowi wykazać 😁 Mam za to dwa egzaminy, więc dzień rozwalony, bo jeden o 12 a drugi o 16.

Czy któraś z Was myślała o sesji ciążowej? :) Wyskakują mi na fb takie piękne zdjęcia i zaczęłam się zastanawiać. Chociaż nie cierpię siebie na zdjęciach, więc nie wiem czy umiałabym nawet zapozować 😂

reklama
Mnie jak się obudziłam na brzuchu to też trochę bolał, ale na szczęście już mam rogala, który mnie pilnuje [emoji1787]

Ale z tego co kojarzę to @martini31 ma najstarszą ciążę z nas, więc pewnie dzieciątko dało jej do wiwatu, że mu ciasno [emoji16]
I wybudziło.
@martini31 już pokazuje swoje rządzę w brzuchu [emoji1787][emoji873]
Ja tez mam poduszke ciazowa ale i tak inaczej nie usne 😂 cale zycie na brzuchu...jak tu sie odzwyczaic. Choc od jakiegos czasu budze sie nagle na plecach

@Akuku, rany jak to dobrze że posłuchałaś intuicji i pojechałaś do tego szpitala ❤️ Pewnie strzelą Ci jakąś kurację i będzie wszystko ok :)

@martini31, ja mam tę poduszkę ciążową, ale i tak śpię na niej z przygniecionym brzuchem, nie umiem inaczej 🤦‍♀️ I ciągle jest mi niewygodnie, chyba ją wymienię na zwykłą prostą albo w kształcie U.

Ja dzisiaj nie robię nic na obiad, daję się mężowi wykazać 😁 Mam za to dwa egzaminy, więc dzień rozwalony, bo jeden o 12 a drugi o 16.

Czy któraś z Was myślała o sesji ciążowej? :) Wyskakują mi na fb takie piękne zdjęcia i zaczęłam się zastanawiać. Chociaż nie cierpię siebie na zdjęciach, więc nie wiem czy umiałabym nawet zapozować 😂
Tak my chcemy sesje ciążowa jednak to pamiątka na całe życie potem sesje już malenstwo tylko ma 😜😂 ale wiadomo nie każdy lubi 😉tylko sesje to dopiero koło 30 tc ☺️

Tak to prawda dobrze że jestem szpitalu.
Przywracanie z boku na bok w nocy mnie budziło.. tzn bol w klatce piersiowej. Wczoraj w nocy mialam sam ucisk bez bólu.. No ale wczoraj cały dzień mnie kleiło przy każdym ruchu.. Dzis już nie

Co do sesji. To ustawia Cię :) ja nie byłam bo w 1 i 2 ciąży nie było to popularne A w kolejnych ciazach moj brzuch nie podobał mi się.. także jestem bez sesji.
Teraz też nie zrobię.

Ja tez właśnie z tej C nie jestem zadowolona :/ leży i nie używam jej chyba wolałabym I tylko pod nogi bo ja nie umiem spać na innej poduszce niż swojej i jeszcze w nocy kręcę się z boku na bok 🤦🏼‍♀️ Ale ja paragon wszystko wyrzuciłam wiec jedynie mogłabym ja komuś sprzedać albo zostawię do karmienia piersią.

Tak to prawda dobrze że jestem szpitalu.
Przywracanie z boku na bok w nocy mnie budziło.. tzn bol w klatce piersiowej. Wczoraj w nocy mialam sam ucisk bez bólu.. No ale wczoraj cały dzień mnie kleiło przy każdym ruchu.. Dzis już nie

Co do sesji. To ustawia Cię :) ja nie byłam bo w 1 i 2 ciąży nie było to popularne A w kolejnych ciazach moj brzuch nie podobał mi się.. także jestem bez sesji.
Teraz też nie zrobię.

Właśnie poczekam, jak będę wyglądać 🙈 Bo dla mnie potem żadna przyjemność patrzeć na zdjęcia, na których będę opuchnięta i ogólnie bleee 😕

Ja noworodkową zrobię na pewno :-) A ciążowa to jeszcze przemyśle ale jestem chyba na tak też, jednak to pamiątka na całe życie:-) A co tam że będę wyglądać jak wieloryb [emoji16]
Właśnie u nas w mieście jest kilka dziewczyn, które robią, ceny zaporowe [emoji85] Ale umawiają od 27 tc, może odłożę do tego czasu trochę grosza [emoji23] Noworodkową robimy na pewno :)

reklama
Ja tez właśnie z tej C nie jestem zadowolona :/ leży i nie używam jej chyba wolałabym I tylko pod nogi bo ja nie umiem spać na innej poduszce niż swojej i jeszcze w nocy kręcę się z boku na bok 🤦🏼‍♀️ Ale ja paragon wszystko wyrzuciłam wiec jedynie mogłabym ja komuś sprzedać albo zostawię do karmienia piersią.

Dokładnie. Moja mega wygodna, ale jak ktoś jest w stanie przespać w jednej pozycji całą noc. Ja nie potrafię 🙈 A obracanie się z nią to porażka 🤦‍♀️ Zostawię młodej do łóżeczka czy właśnie do karmienia na później :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry