• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hahahhhh pierwszy sen się liczy;)

Ja z 49 na 52, jestem non stop głodna i przestało mnie mdlić po słodkim,więc teraz będzie szło coraz szybciej w górę🙈

Oooo jak super😍 widzisz,wszystko dobrze,złe przeczucia się nie sprawdziły:)
Gratulacje córeczki☺ który masz teraz tydzień?

Ja też tak już ze 3 razy miałam ( ogromny ból)teraz jak leżę i kicham to od razu zginam nogi do brzucha a jak stoję to sie schylam.
W poprzedniej ciąży tez tak miałam, to więzadła się strasznie napinają i stąd ten ból.

@martini31 kciuki✊✊✊✊✊😘
Ooo moze.tez wyprobuje ten patent na kichanie bo boli jak diabli:(

reklama
Ja nie wiem jeszcze co z wózkiem zrobić :/ Ale chyba jednak zainwestuję w 2w1, a potem kupię jakiś do biegania.

Jak macie jakieś łatwe przepisy na makaron (najlepiej bez mięsa) to chętnie przyjmę :)
Makaron, szpinak i feta 🙂
Makaron , brokuł, kalafior, sos serowy 🙂
Makaron, brokuł, łosoś , sos koperkowy 🙂

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie :) wszystko dobrze, krwiak prawie znikł - mogą pojawić się jeszcze drobne plamienia więc bardzo, bardzo się cieszę.
Niestety nadal wstydniś lub wstydnisia się chowa i nie chce pokazać co ma między nogami :d
Gratuluję udanej wizyty [emoji3590]
Gratuluję wszystkim dziewczyna dzisiejszych udanych wizyt [emoji4]
Dziękuję [emoji16][emoji3059][emoji3590]
Ja też po :) miałam lekko podwyższony urobilinogen i zaleciła jakieś badania na wątrobę ;)
A co do płci powiedziała, że na 80% chłopak więc na razie 2:0 na chłopaka :D
Gratulacje [emoji16]
A z wątrobą to może zjadłaś przed badaniami cos tłustego, ciężkostrawnego?

reklama
Dziewczyny kwestia dendysty. Usuwanie kamienia nazębnego jest dla nas bezpieczne? No i druga sprawa mam ukruszoną jedynke juz pewien czas, druga od dołu też przetarta i przezroczysta troche i boje sie ze sie tez ukruszy (niestety szczękościski pozostawily po sobie slad :( szkoda ze teraz chce sie za to zabrac a nie wczesniej ale boje sie ze pojdzie dalej...) no i nie wiem w jaki sposob sie "reperuje" takie ukruszenia i czy bedzie to rowniez bezpieczne...jak mylicie? Oczywiscie dendyste tez zapytam ale wole miec wiecej opinii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry