WojowniczaNinja
Zaangażowana w BB
to predyspozycje na mamę masz idealneJa zazwyczaj nie śpię do północy i mam problemy ze snem ze o 3 się już budzie i dopiero koło 5 zasypiam z powrotem więc jakoś damy radę z tymi nocami![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to predyspozycje na mamę masz idealneJa zazwyczaj nie śpię do północy i mam problemy ze snem ze o 3 się już budzie i dopiero koło 5 zasypiam z powrotem więc jakoś damy radę z tymi nocami![]()
Ja będę unikać z uwagi na skłonność do przebarwień i ewentualna ostude.
Ja kupiłam dziecięcy, babka w aptece mówiła że te dla dzieci są najbezpieczniejsze a filtr 50 to ten sam wszędzieMam tak całe życieW ubiegłym roku się spieklam na raka, cierpiałam tydzień, a po tygodniu znowu biała jak ściana
Teraz unikam raczej słońca
Muszę kupić jakiś filtr, polecacie coś dla kobiet w ciąży?
W 1 trymestrze spałam w ciągu dnia le teraz w 2 już dostałam kopa energetycznego i zadko zdarza mi się drzemkato predyspozycje na mamę masz idealneJa z kolei odkąd jestem w ciąży to usypiam momentalnie o 22, a drzemki w ciągu dnia tez się zdążają
![]()
A z czym dokładnie ?Monia 0309 masz racje![]()
Inaczej melasma, takie przebarwienie na twarzy (czoło policzki, broda) spowodowane nadmierna pigmentacja i hormonami ciążowymi. W ciąży nie można tego leczyć , podobno po porodzie schodzi ale baaardzo ciężko. Jak pojawi sie to do końca ciąży trzeba się z tym męczyćGłupie pytanie, ale co to ostuda?![]()
Mi mierzą ciśnienie za każdym razem. Sama sobie też mierze bo czasami tętno mam właśnie za wysokietez mam puls w okolicach 90-100 ( z natury taki mam), u mnie na wizycie nawet się tego nie bada...
mam tak samo, mąż ciągle w pracy, widujemy się rzadko. Ale żyje złudną nadzieją, ze moje dziecko będzie głównie spać i budzić się tylko na porę karmieniaW 1 trymestrze spałam w ciągu dnia le teraz w 2 już dostałam kopa energetycznego i zadko zdarza mi się drzemkajak znam życie to i tak dziecko da nam tak w kość że oboje będziemy padać na twarz bo mieszkamy sami i jak mąż pójdzie to pracy to mi nie ma kto pomóc