Oczekujaca123
Fanka BB :)
Przyszłe mamusie, mam na sprzedaż monitory oddechu babysense5. Cena 150zl za szt. Przy zakupie dwóch cena do negocjacji 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej nie brać do serca Arady swojej opuszczam jednym uchem a wypuszcza drugim a jak na cos należą to przytakne a potem I tak zrobię po swojemuLedwo do domu wlazła to juz milion pretensji o wszystko...taki byl spokoj bez niejproblem nawet ze pralka sie przesunela jak wirowało....jakby to w ogole nasza wina byla
masakra...mam nadzieje ze da mi w piatek lekarz te leki na uspokojenie bo bez nich jestem jak tykająca bomba
![]()
Usypiasz o 22 ale w nocy wstajesz czy nie. Ja tez usypiam o 22 ale w nocy 2 a nieraz i 3 razy muszę iść siusiuto predyspozycje na mamę masz idealneJa z kolei odkąd jestem w ciąży to usypiam momentalnie o 22, a drzemki w ciągu dnia tez się zdążają
![]()
Mi lekarz tez cisnienia nie mierzy ani mnie nie wazy. Kazal mi w domu raz na tydzien sobie mierzyc.Mi mierzą ciśnienie za każdym razem. Sama sobie też mierze bo czasami tętno mam właśnie za wysokie
O kurczę trzymaj sięMój mąż w niedzielę schodził w nocy po schodach i nie włączył światła, teraz leży z krwiakiem w szpitalu więc nigdy nie wiemy co i gdzie na nas czeka...
Mój mąż w niedzielę schodził w nocy po schodach i nie włączył światła, teraz leży z krwiakiem w szpitalu więc nigdy nie wiemy co i gdzie na nas czeka...
Ja bede cwiczyc z youtube z moniką kołakowską. Cwiczylam z nią przed ciąża i efekty są nieziemskie jak na cwiczenia w domu![]()