Ja planuje jakoś w październiku chodzić wiec pewnie po wakacjach będę dzwonićA kiedy do szkoły rodzenia planujecie się zapisać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja planuje jakoś w październiku chodzić wiec pewnie po wakacjach będę dzwonićA kiedy do szkoły rodzenia planujecie się zapisać?
Ja usypiam roznie ale tez sie budze na siku kilka razy w nocy a potem usnac masakraUsypiasz o 22 ale w nocy wstajesz czy nie. Ja tez usypiam o 22 ale w nocy 2 a nieraz i 3 razy muszę iść siusiui pozniej problem z zaśnięciem.
![]()
Ja nie w sumie nie bylam z zadnym dzieckiem w ciazy a to moja 3 ciazaA kiedy do szkoły rodzenia planujecie się zapisać?
Mi tez pomaga. Na poczatku ciazy mialam takie wzdecia ze brzuch to mi az rozrywało. Herbatka koperkowa pomagala i lezenie na brzuchuMi herbatka koperkowa pomaga tez juz dzis piłam![]()
Mnie tez co wizyte mierzy i wazy. Teraz bylam na wizycie 2 tyg pod rząd i tez mierzyl i wazylMi mierzą ciśnienie za każdym razem. Sama sobie też mierze bo czasami tętno mam właśnie za wysokie
Ja rowniez budze sie kilka razy w nocy. Nie wiem czy w zyciu przespalam choc 1 noc bez pobudek...no chyba ze na dobrych nasennych to raz spalam prawie cale 24hJa to rzadko kiedy przesypiam całą noc budzę się bardzo często i potem ciężko mi zasnąć ale ja mam od kilku lat problemy ze snem więc się już przyzwyczailam![]()
U nas prawdopodobnie córcia, nawet mi pokazywal ze nic nie ma miedzy nozkamiJutro wizyta zobacze bobo nasze nie moge sie doczekac ❤❤❤❤
Czy wszyatkie juz z was znacie plec swojej pociechy na 100%
U mnie tez mierzy cisnienie ale ja sie waze w domku i jej mowie ile mam i ona wpisuje ponad 3 tygodzie temu mialam 74,8 teraz mam 75,8Mnie tez co wizyte mierzy i wazy. Teraz bylam na wizycie 2 tyg pod rząd i tez mierzyl i wazylwizyte mam w piatek na 9 i na 101%tez zmierzy cisnienie i zwazy