MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Dam damdaj znac po! Ja byłam 5+5 niestety nie było jeszcze serduszka, ale ma trochę spokoju, ze by był pusty pęcherzyk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dam damdaj znac po! Ja byłam 5+5 niestety nie było jeszcze serduszka, ale ma trochę spokoju, ze by był pusty pęcherzyk
Ja jestem po listopadowym poronieniu i mam lęk ale raczej dopuszczam do siebie tą myśl że teraz będzie już okDziewczyny, tez was tak mdli? Ogólnie powiem Wam, ze strasznie się boje, wiem ze 5+5 to wcześnie bardzo na serduszko, ale po poronieniu jest we mnie tyle strachu już
Czy któraś z was poroniła, jak sobie radzicie z lekiem?
Ja też mam 2 na pokładzie.ooo podziwiam z ta praca przy dwojce dzieci.... Ja tez mam dwojke w domu ale przynajmniej tyle, ze jestem jeszcze na macierzynskim....Jakos ogolnie mam problem ze skupieniem sie a sily witalne zerowe....
Hehe Nie no nie uszkodzi. Ale ja w poprzedniej ciazy miałam lekkie plamienie po 1 usgDziewczyny mam głupie pytanie, czy ginekolog robiąc badanie usg w tak wczesnej ciąży nie ma prawa uszkodzić nic wkładając ta głowice ? Jakoś tak mnie naszło![]()