Wow podziwiam!!!!Ja też mam 2 na pokładzie.i jeszcze na macierzyńskim. Ale jakoś właśnie mam siły witalne chce mi się sprzątać i wogule wszystko
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow podziwiam!!!!Ja też mam 2 na pokładzie.i jeszcze na macierzyńskim. Ale jakoś właśnie mam siły witalne chce mi się sprzątać i wogule wszystko
![]()
No to trzymam kciuki i daj znać po...Ja jutro na 16.20 mam wizytę wkoncumuszę coś wymyśleć bo muszę dzieciaki z mamą zostawić A nie chce jej jeszcze nic muwic
który tydzien i który dzień? Badalas betę? Gratulacje!Dziewczynki!!! Serduszko bijemam nadzieję że wszytsko będzie dobrze
![]()
Kama który tydzien u Ciebie i dzień biło?Suuuperja się wczoraj popłakałam jak zobaczyłam że bije ☺
6+0który tydzien i który dzień? Badalas betę? Gratulacje!
6+1 tyg z miesiączki ☺Kama który tydzien u Ciebie i dzień biło?
U mnie tak samo6+1 tyg z miesiączki ☺
Jestem po wizycie ciąża wygląda na zdrową jest ciałko żółte kolejna wizyta 29.04 ale dostałam na to lekkie podwyższone TSH euthyrox, luteinę w razie czego ( ostatnia ciążę poroniłam) i jakieś granulki jednorazowe do wypicia bo mam śladowe ilości leukocytów w moczu.Dziewczyny ja mam wizytę dziś 15.30 jestem w 5tyg 3 dni wiem ze szybko miałam ja przekładać ale zrobiłam badania tarczycy progesteronu bety itp idę na analizę będę spokojniejsza. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze tym bardziej ze tsh mam lekko powyżej normy i ten progesteron w piątek 27 dziś 25. Buziaki